Pai - la fete e cel mai usor o floare ( de preferat trandafir ) ursulet de plus, bijuterii
- baieti eu zis ca tot ceva un plus ca asta poate fi pastrat si o sa aiba amintiri mai incolo
Eu am 17 ani iar el 18. avem o varsta la care situatiile nu stau cu jucarii: plusuri
Poti lua o rama si sa ii pui o poza q voi 2 Sau bratsari q initialele voastre sau inimioare.O perna q poza voastra Chestii de genu
Hm daca ai fi scris mai repede aceasta idee iti dadeam tie fundita.cel mai bun raspuns.mersi :*
Cresti mare, multumesc eu!
Fata-ii poti cumpara un parfum ciocolata niste bratari(ieftine). Baiat-tricou parfum...cam atat nu sunt prea multe idei.NU UITA FELICITAREA!:X
M-as simti prost sa nu daruiesc cv.
Sincer si eu am 17 ani dar daca nu scriai tu eu si iubita mea uitam ca pe 14 e valentine's day, ba chiar ne pregateam sa cumparam cadou unui prieten (ziua lui e pe 14).
Ma bucur ca am ajutat cu ce.LMA pentru acel prieten
Cu ceva *
La o fata i-as da un urs de plus pe care sa scrie TE IUBESC sau I LOVE YOU.La baieti nu stiu .
Pacat.sunt in situatia ca trebuie sa fac un cadou unui baiat
Pentru fete - un vibrator cv
pentru baieti - un set de prezervative durex sau un lubrifiant
Lol..ce mai cadouri -eu sincer as dori raspunsuri nu luate in glume dar misto fraza
Https://ugearsmodels.ro/shop/glob-pamantesc-3d/ Un puzzle glob pamantesc 3D se potriveste oricui
La multi Ani! daca nu ne mai intalnim pe aici incat sa iti spun, dar ce legatura avea cu intrebarea mea?
Pai nu prea cred ca se respecta sarbatoarea asta la noi.
Care e faza cu respectarea sarbatoarei? ...ar fi nesimtire daca unu merge si ii daruieste cv si celalalt partener sa nu dea nimic? pe aici nu e luat ca si sarbatoare.dar totusi e ziua indraagostitilor
. poate sa ii dai ceva ce sti ca-i place sau cel putin adora.si bineinteles felicitarea de valentyne`s day
MauroMania777 întreabă:
KasdfghjNY întreabă: