anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cadou ati face unei fete de valentine's day. dar unui baiat? cat mai multe exemple de cadouri dau funda!

Răspuns Câştigător
| aalleexandra a răspuns:

Pai - la fete e cel mai usor o floare ( de preferat trandafir ) ursulet de plus, bijuterii
- baieti eu zis ca tot ceva un plus ca asta poate fi pastrat si o sa aiba amintiri mai incolo

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru aalleexandra):

Eu am 17 ani iar el 18. avem o varsta la care situatiile nu stau cu jucarii: plusuriwinking

21 răspunsuri:
| Andreeeeea_2521 a răspuns:

Poti lua o rama si sa ii pui o poza q voi 2 Sau bratsari q initialele voastre sau inimioare.O perna q poza voastra Chestii de genu

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru Andreeeeea_2521):

Hmthinking daca ai fi scris mai repede aceasta idee iti dadeam tie fundita.cel mai bun raspuns.mersi :*

| がさいゆの a răspuns:

Fata-ii poti cumpara un parfum ciocolata niste bratari(ieftine). Baiat-tricou parfum...cam atat nu sunt prea multe idei.NU UITA FELICITAREA!:X

| anonul a răspuns:

Valentine's day nu e o sarbatoare romaneasca asa ca n-as darui nimic.

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru anonul):

M-as simti prost sa nu daruiesc cv.winking

| anonul a răspuns (pentru Sufletzeliubit):

Sincer si eu am 17 ani dar daca nu scriai tu eu si iubita mea uitam ca pe 14 e valentine's day, ba chiar ne pregateam sa cumparam cadou unui prieten (ziua lui e pe 14).

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru anonul):

Ma bucur ca am ajutat cu cewinking.LMA pentru acel prietenwinking

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru Sufletzeliubit):

Cu ceva *

| Neymardasilva11 a răspuns:

La o fata i-as da un urs de plus pe care sa scrie TE IUBESC sau I LOVE YOU.La baieti nu stiu big grinlaughing.

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru Neymardasilva11):

Pacat.sunt in situatia ca trebuie sa fac un cadou unui baiattongue

| CeawlessxD a răspuns:

Pentru fete - un vibrator cv laughing
pentru baieti - un set de prezervative durex sau un lubrifiant laughing

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru CeawlessxD):

Lol.laughing.ce mai cadouri tongue-eu sincer as dori raspunsuri nu luate in glume tongue dar misto frazatongue

| Dilia2606 a răspuns:

Https://ugearsmodels.ro/shop/glob-pamantesc-3d/ Un puzzle glob pamantesc 3D se potriveste oricui

| Barbiedecartier a răspuns:

De valentine`s day e ziua mea de nastere asa ca oricum primesc cadourilaughing

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru Barbiedecartier):

La multi Ani! daca nu ne mai intalnim pe aici incat sa iti spun, dar ce legatura avea cu intrebarea meastraight face?

| Barbiedecartier a răspuns (pentru Sufletzeliubit):

Pai nu prea cred ca se respecta sarbatoarea asta la noi.happy

| Sufletzeliubit a răspuns (pentru Barbiedecartier):

Care e faza cu respectarea sarbatoarei?winking ...ar fi nesimtire daca unu merge si ii daruieste cv si celalalt partener sa nu dea nimic?winking pe aici nu e luat ca si sarbatoare.dar totusi e ziua indraagostitilorwinking

| Barbiedecartier a răspuns (pentru Sufletzeliubit):

.happy poate sa ii dai ceva ce sti ca-i place sau cel putin adora.si bineinteles felicitarea de valentyne`s daywinking

Întrebări similare