Le poti vedea aici:
http://www.microsoft.com/ro-ro/windows/windows-10-specifications#sysreqs
Pentru gaming windows 10 )))). nici pentru internet browsing nu e bun are o gramada de bug-uri. pentru gaming instaleaza windows 7 e cel mai stabil.
Esti but, n-am ce sa zic, windows 7 are mai multe buguti deact windows 8 si 10, e lent, si nu are capacitati avansate pentru foarte mult optiuni, mai ales REZOLUTIA!
Deci tu imi zici mie ca windows 10 e mai bun. l-am avut instalat si nu era compatibil driverul video si luam BSOD de fiecare data cand incercam sa ma joc. si cum adica "mai ales REZOLUTIA"?
Cand am zis "mai ales rezolutia" ma refeream la faptul ca winodws 7 nu merge corect pe toate monitoarele cu dimensiuni diferite, si la tine, probabil e de vina harddiskul si e incompatibil cu placa video, eu acum am gasit ce cerinte minime inmi trebuie pentru windows 10 si o sa imi mearga bine, daca nu, dau downdate la windows 8, care merge sigur
Am cumparat pc acum o luna cam asa am self test la toate piesele si sunt perfect functionale si compatibile crede-ma. e o problema cu windows 10 are multe bug-uri.