In general prefer hainele de calitate, sa nu se rupa sau sa se decoloreze dupa prima spalare, nu ma uit musai la firma.Imi plac hainele de la Zara, Motivi, Bershka, H&M, Pimkie, Mango si altele...
Mama da cate pretentii pe capul vostru...sunt curios cati dintre voi isi permit firmele care le-ati enumerat? cred ca maxim jumatate... dar de, e usor sa te ascunzi in spatele unui monitor daca e sa imi aleg cateva haine pentru ocazii mai speciale (tinuta mai eleganta), am "boala" pe firma AVVA...se gaseste mai greu pe la noi... dar in rest, nu am pretentii.imi place orice haina, atat timp cat sta bine pe mine...
Nu ma intereseaza neaparat firma, trebuie sa aiba materialul bun, sa-mi placa design-ul si sa-mi stea bine in ele.
Firma nu conteza f mult, conteza sa imi placa si sa ma aranjeze. dar pot spune ca cele mai multe care imi plac si imi vin ok sunt de la p. bear si zara dar nu numai.
Mie imi plac hainele de la quelle, esprite, s.oliver....etc in general ma uit sa fie de calitate si sa imi vina bine. ador stilul casual si sport.
Eu cred ca nu conteaza foarte mult firma si conteaza sa te simti bine in hainele tale dar mai cred ca cele mai bune firme suntuma, Nike, Reebok, Adidas.