| Sophieka a întrebat:

Ce parere aveti despre noul sistem de casa de marcat din Kaufland?
Mie nu imi place deloc acel spatiu mic cu aparate la care trebuie sa facem fiecare individual si cand supermarket-ul este aglomerat, e chiar stupid sa ne frecam unul de celalalt din lipsa de spatiu si sa ne grabim, fiindca mai asteapta si altii dupa noi, apoi ba se blocheaza aparatul, ba facem ceva ce nu e bine si se blocheaza si trebuie sa asteptam un angajat sa il repuna in functiune, iar la casa de marcat obisnuita unde sunt casierii, mai functioneaza doar cate o casa, ca sa te oblige sa folosesti noul sistem.
Am avut cateva altercatii din acest motiv si cu sefii supermarket-ului dar si cu angajatii.

17 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ce pacat... la mine e de câteva luni si daca vad un om pe luna pe acolo e miracol rolling on the floor

| Sophieka explică (pentru Catrice):

Facem schimb?

| sabin89 a răspuns:

Ăsta e trendul. Mergem înainte spre noi culmi de progres. Odată ce vom ajunge pe culme, vom putea privi cu satisfacţie întreaga panoramă. Există, bineînţeles, şi un risc. Dacă, doamne ferşte, cazi de acolo, nu îţi rupi numai piciorul, ci şi gâtul. Una e să cazi de la doi metri şi alte e de la doi kilometri. happy

| alina2k18 a răspuns:

Ma pi$ pe aparatele lor, dureaza de minim 5 ori mai mult acolo, pentru ca ai 99% sanse ca aparatul sa se blocheze cand e sa faci plata si fireste astepti astepti angajat, care in 99% din cazuri are treaba deci stai ca milogu si astepti si iar astepti si le iei familia in pl la toti boschetarii si tot asawinking

| AnnabellaBB a răspuns:

Eu când am stat în UK, îmi plăcea acest sistem, ma gândesc ca spui de self cashier...
Și aici in Germania mai sunt asa, dar chiar sunt ok. Ca nu știi sa le folosești, treaba ta, greșeala ta. laughing
In UK se bloca dacă de exemplu mâncăm dintr-o punga de HARIBO, iar acelea sunt cântare laughing și a trebuit sa chem un prostaclaughing

| MValentin a răspuns:

Mie mi se pare foarte bun acel sistem individual, cel putin asa nu o sa iti ranjeasca casierita cand cumperi prezervative si lubrifiant rolling on the floor

| Sophieka explică (pentru AnnabellaBB):

Am invatat foarte usor cum se foloseste, dar uite de exemplu astazi s-a blocat dintr-un motiv stupid. Ca sa nu mai folosesc degeaba, sa arunc in prostie pungi, am bagat o felie de pizza si 2 chifle in aceeasi punga iar angajata care supraveghea, s-a suparat pe mine ca am blocat sistemul, ca trebuie sa pun fiecare alt produs in alta punga. Pe banii mei nu imi spune nimeni cum procedez, si nu e problema mea ca au creat astfel sistemul, si din bun simt inainte sa cumperi, nu te pui sa mananci de exemplu nici haribo, nici altceva.
Si mie imi place intr-un fel, dar cand ai mai multe produse, si e aglomeratie, nu iti mai place sa stai sa te freci de toata lumea, sa ti se adune coada langa tine de oameni care stau sa te priveasca nerabdatori sa vina randul s-a.m.d
E ca si cum suntem intr-o turma de oi.

| Catrice a răspuns (pentru Sophieka):

Prea mare magazinului să-l mut.
Daca n-ai vila cu piscina sau apartament cu 5 camere min nu facem.

| Sophieka explică (pentru MValentin):

E prostia ei ca ranjeste. Sau ea nu foloseste?
Poti cumpara de exemplu online, mai multe, si iti vine in cutie, prin curier.

| Sophieka explică (pentru sabin89):

Panorama nu cred ca o vom vedea prea grozava, Sabin, iar ceea ce spui am mai auzit-o din gurile antreprenorilor si influentatorilor.
Poate vom privii cu "satisfactie" de la inaltimea in care prostia, nu se va vedea.

| AnnabellaBB a răspuns (pentru Sophieka):

Cum adică din bun simt? Dacă vreau sa mănânc atunci, deschid punga draga, care este problema? Eu nu am auzit asa ceva. De exemplu acum sunt însărcinată și pana ajung la casa de marcat, mănânc din tot ce-am luat. Nu spune nimeni nimic draga. Sunt în Germania, lumea e altfel. Aici, desfaci ce vrei tu și la casa plătești ambalajul. Care este problema? În România încă se mai spune Sarut mana, serios...
Se pun separat, nu se baga la grămadă. Voi stați îngrămăditi pentru ca nu exista educație.
România este groapa de gunoi a Europei. Aici avem 2 m dista ta peste tot unde mergem. Nu ne sufla nimeni în ceafa la romanii, deștepții, bombardierii

| Sophieka explică (pentru sabin89):

"Satisfactia" ca si orice alta sentiment, nu este static, iar parerile vor fi mereu diferite. Ceea ce incanta pe unii, deranjeaza pe altii.

| AnnabellaBB a răspuns (pentru AnnabellaBB):

Ca*romanii etc

| sabin89 a răspuns (pentru Sophieka):

Noi să fim sănătoşi...

| sierra1 a răspuns:

"parere aveti despre noul sistem de casa de marcat din Kaufland?" - o alternativă (utilă)

| JicaContra a răspuns:

Deh mama, de ce nu te gandesti tu... pe invers!
dpdv al firmei Kaufland, ce e mai bine? sa plateasca salariu unui angajat, sau sa dea 2-3 salarii odata si apoi clientul sa faca treaba salariatului?!?

si da, si eu am o parere foarte proasta, greu de folosit, imbecile, si chemi angajatul care reseteaza masina de 2-3 ori
insa, daca nu iti convine, singura solutie e, efectiv sa nu te mai duci la Kaufland, in Auchan de ex. numai plata poti sa o faci singur, scanarea produselor o face tot un angajat

| Sophieka explică (pentru MValentin):

Sau iti poti comanda online, si iti vin produsele in cutie, ambalate, nimeni nu stie ce e acolo.
E imatur sa te uiti aiurea la cumparaturi de genul, cand, cu totii, mai devreme, sau mai tarziu, folosim la randul nostru.
E bine ca te protejezi.