Depinde, personal n-am cumparat de la ei dar un coleg de-al meu da. Din 3 produse i-au ajuns 2 iar unul a disparut, le-a scris pe site si i-au restituit banii. El spune ca trebuie sa fii foarte atent cand cumperi si sa citesti review-urile magazinului.
Nu stiu ce link-uri postati voi, dar am un prieten care a comandat niste produse incredibil de sus ca parametrii (1TB microsd card si 2TB stick), la un pret de cativa dolari, BINEINTELES ca doar s-au prefacut ca merg (nu se putea scrie un fisier de 1G pana la capat, iar fisiere mai mici apoi nu se puteau citi), DAR
si-a primit banii inapoi binemercic si nici macar nu a returnat produsele, si pentru aia era clar ca sunt teapa, dar... chiar i-au dat banii inapoi!
Suficient cat sa supravietuiesc, am nevoie de parerea persoanelor din Romania care au mai comandat (recenzii de genul ala gaseam si eu pe google)
Da,am vazut ca mi ai facut un compliment acum cateva zile pe TPU,nu vad ce e asa rusine in a fi virgin, pur simplu nu ma intereseaza femeile nici relatile cu ele, sa inteleg ca homosexuali, lesbienele sunt virgini/e pe viata plus asexuali plus cei care au un handicap sau pur simplu nu vor sa creada in porcarile femeilor si in sentimentele lor false, ipocrite
Lasa draga, tu mi-ai facut mai multe complimente
Era doar o duma si no ia nimeni in serios *nu mai in cazul in care confirmi tu*
*Si ti-am mai spus ca e la fel de inutila ca si muci din nas, sti tu despre ce vorbesc*
--- Nu vor sa creada in porcarile femeilor si in sentimentele lor false, ipocrite ---
Eeeii haide ma Ray nu sunt femeile chiar atat de rele
Nu toate desigur, dar multe asa sunt, in fine, femei de incredere nu prea sunt, cel putin nu in Romania
----Asa ne iubim noi pisicuto --- *pokerface*?
Nu ma face sa te lovesc Germanule
3Paharel1alex2 întreabă: