Un culon, o bratara, o mica gentuta, chiar si haine, accesorii de par de obicei noua fetelor ne plac.
La virsta asta uram cind imi dadeau haine.Un ursulet foarte mare de plus si accesorii:bratari, gentute, in culori cit mai vii.
O jucarie si daca ii plac rochiile poti sa cumperi una (eu asa fac) Sper ca te-am ajutat
O ciocolată bună, o păpușă, sau un set pentru a face bijuterii (am primit unul când aveam vârsta asta și mi-a plăcut foarte mult, conținea mai multe feluri de mărgele și un fel de ață elastică, pentru a face brățări și lanțuri).
Papusa geanta un colier sau ochelari de soare un plus o care educativa o gentuta
O papusa monster high. Un copil la 7 ani uraste sa primeasca haine. Eu am urat asta pana la 10 ani, dar acum...
Buna
Ideal ar fi un baietel dragut de 7, cu catelus si ponei.
Dar cum nu traim intr-o lume ideala, i-ai un ceas simpatic daca stii ca i-ar face placere, jucarii si/sau dulciuri.
Nu lua haine nub nicio forma, risti sa-i fie mari/mici sau sa nu fie pe gustul ei.
Succes
Accesorii,ursulet de plus, haine frumiase dar simple, un kulon, o gentuta materiale pentruconfectrionarea hainelor, bratarilor etc.
Salut!
Ai putea sa-i iei o rochita.
O papusa sigur i-ar placea.
Si o carte cu povesti. :]
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Salut!
Ai putea sa-i iei :
O rochita.
O papusa sigur i-ar placea.
O carte cu povesti
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
~♥~ Cea mai buna ideeie de cadou este un ursulet mai mare care canta sau face ceva ...gen pufos si deschis la culoare sau o jucare ex papusa cu care se poate juca deoarece copii nu se bucura de haine si accesorii ca adulti/adolescentii! Copii cel mai mult se bucura de jucari
Asculta la mine sunt mai apropiata de varsta (10 ani)
1. O papusa;
2. O rochie asemanatoare ca a unei printese;
3.Multe dulciuri;
4. Un joc educativ;
5.O carte de colorat (sau de citit)
Tu alegi!
FUNDA?
Un ursulet de plus, rochite, bratara prieteniei, si balerini asa cum isi doreste ea.
O papusica cera roz cu hello kitty ceva dulce. niste accesorii pentru copii.un joc
AddictedToYouu întreabă: