Nu le mai face „reclamă pozitivă" că o să apară în 5 minute și o să se strice rău de tot!
Nu au depozite numai in Bucuresti. Acum au in cam fiecare orasel. Dar vorba celorlalti, stai sa vezi de Black Frday!
Nu am mai comandat de mult de Black Friday dar sa ii intelegem ca totusi sunt zeci sau sute de mii de comenzi
Totuși depinde și de firma de curierat. Eu când am cerut cu livrare la posta, la posta a rămas pentru ca nu a venit nici sms sa merg sa ridic colet. Am mai plasat o comanda eMAG cu ridicare de la oficiul poștal, dar atunci a venit ( din fericire). Ultima dată am comandat o găleată de glet și cred ca au făcut hernie de disc doamnele de la posta și nu au putut ridica găleata.
De atunci evit sa mai plasez comenzi cu livrare la poștă. Ultima data am plasat prin marketplace și altă comandă pe alt site, alt oraș, alt expeditor. S-au unit comenzile la cargus și venit coletele împreună. Cu eMAG nu am avut probleme, singurul dezavantaj că am luat de la ei un ventilator care s-a stricat în 3 luni. Apoi am cumpărat de la flanco alt ventilator, iar după un an încă funcționează. În rest sunt ok și urmează sa plasez o altă comanda marketplace, am și produse în cos, însă astept ziua de salariu pentru ca nu pot cumpăra cu nasturi
Apropo, marketplace sunt partenerii eMAG. Ție ți-a fost livrat prin eMAG sau marketplace? Partea proasta la eMAG marketplace este ca, dacă pui produse în cos de la expeditori diferiți, va trebui sa plătești curier pentru fiecare în parte. Cum pățesc eu la comanda pe care o am în cos. Dar dacă nu am altă posibilitate și nu găsesc produsul cautat la mine în oraș... Spre ex., o cheie universală pentru bicicleta costa 9, 5 lei și curierul 25 lei. am pus doua chei în cos măcar sa cântărească ceva pentru banii plătiți la curier. apoi am mai umblat prin "produse vândute de același expeditor" și asa am mai găsit să adaug în cos mărunțișuri. Măcar sa merite 25 lei plătiți la curier
Eu aleg mereu produsele care sunt vandute de eMAG, de la parteneri nu am cumparat. Si eu prefer posta pentru ca e la 2 pasi de casa mea dar nu merge intotdeauna pentru ca au limita de volum si greutate. Daca nu primesti mesaj uita-te in contul tau la comenzi, ar trebui sa scrie acolo in ce stadiu e coletul
O vecina a facut zilele trecute comanda (era noapte), s-a razgandit si a vrut sa o anuleze dimineata dar era deja in masina curierului in drum spre ea
DomnulFantastic întreabă: