Caut televizoare care să vină direct cu softul fire TV inclus, cum ar fi televizoarele din seria insignia sau omni TV. La magazinele noastre nu am găsit nici-un model din aceste serii, însă poate există vreun magazin specializat în televizoare care să comercializeze aceste produse. Mi se par destul de ieftine și mă gândeam dacă le-a încercat cineva, exemplu: https://www.insigniaproducts.com/pdp/NS-32DF310NA19/6247254
Din cat stiu eu, Amazon nu produce nimic. Este doar intermediar pentru vanzari-cumparari. Un fel de OLX, Lajumate, etc. Poti lua prin intermediul lor unul la fel de vechi ca al tau.
Am avut un televizor smart cu android și a mers oribil, eu fiind persoană nevăzătoare și folosind un cititor de ecran pot să spun că televizoarele cu android au o accesibilitate aproape inexistentă, televizorul mergea extrem de greu când screen reader-ul era activat iar multe meniuri nu erau accesibile. Despre fire TV am citit doar lucruri bune și eram curios să încerc un asemenea dispozitiv, din păcate nu reușesc să găsesc magazine de la noi care să le comercializeze, mă gândesc serios să-mi cumpăr din străinătate, însă mă tem că taxele de livrare vor fi destul de mari.