Eu am comandat o lanterna puternica pe Temu in jurul Vinerii Negre trecute si mi-a venit destul de repede (sub doua saptamani, nu mai tin minte precis cat de rapid).
Ba, sincer si frizeeru meu si a comandat aceeasi treaba )) de fapt el m-a si inspirat sa mi comand de aici...il puteam intreba cat a durat si pe el insa am dat comanda pe lla 9 seara azi si nu i deloc rezonabil sa deranjezi in toiu noptii, stii? da e bine ca ai fost obiectiv si la subiect. inseamna ca cel tarziu intr o saptamana jum. le am
Nu-ti garantez ca le vei avea la fel de rapid. Temu este n-spe magazine intr-unul, deci fiecare firma in parte lucreaza separat. Si da, pe Temu pot fi tepe. Nu ca Temu insusi ar fi tepar, dar pot apare tepari pe Temu.
Eu sincer n am auzit pe nimeni si n a fost semnalat niciun caz pana acum din ce am studiat. Plm. am comandat de vreo 6ij de lei. n am ce pierde. da nu mi obosesc capu cu aiureli d astea ca ar putea fi teapa sau ceva. nu mai fi pesimist ca nu se joaca astia...ti am zis, si la frizeru meu i au venit acum vreo luna si a fost ff multumit de lanterna si restul produselor
Mno, am auzit si eu de unii ca tine care intai fac si apoi intreaba cum si ce.
Marfa vine din China cu cel mai ieftin mijloc de transport, deci dureaza intre 2 si 4 saptamani.
Prosti sunteti astia de-ati comentat, sa mor eu ba )
Aveti experienta cu comenzile pe net cum au saracii cu banii?
A dracu papitoi…
Comandat de trei ori pana acum, astept a treia comanda sa ajunga. De regula dureaza sub 2 saptamini.
Da, mi-a venit in 9 zile si acum, si luna trecuta si anul trecut. Scrie si in email ca majoritatea vin asa si poti urmari comanda cu AWB
Temu si aliexpres sunt siteuri pentru morti de foame cu aere ca tine care cumpara chinezarii ieftine si fara valoare.
Omega14632 întreabă: