anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cind apare revista Hannah Montana? Nu ma refer cind ajunge la un oras anume si nici la editia nouaSo Hannah Montana(asta stiu, a spus vinzatoarea ca de azi si ca o sa apara in fiecare saptamana.Asta inseamna ca in fiecare joi). Ma refer la editia veche numerele 6, 7, si cite or sa mai urmeze! Cine imi spune data, si sper ca o sa fie corecta ii dau fundita.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

5 octombrie

62 răspunsuri:
| bruno9432 a răspuns:

Azi a aparut si are pret promotional pentru ca este primul numar - doar 5 lei. big grin

| betti a răspuns:

Azi editia cea noua So Hannah Montana! Am specificat si de editia asta in intrebare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

Singura revista care exista acum pe piata este cea de care a spus bruno9432.
La care te referi? Era o revista cu Hannah Montana aparauta in iulie sau august. La ea te referi?

| betti a răspuns:

Da si am numarul 5.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! din nou.

Am cautat pe 'net dar in zadar. Daca nu le'ai cumparat la momentul potrivit. Treaba ta! Acum e prea tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si de unde stii ca au aparut nr 6 si 7 daca ai fost la magazin si nu exista?

| betti a răspuns:

M-am gindit ca poate o sa continue lunile urmatoare cu celelalte reviste pe linga cele pe care or sa apara in fiecare saptamana! Sau nu or sa mai continuie cu vechea revista, ci o sa fie doar editia asta noua? Multumesc.

| BabyRosse a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti ei noua editie

| betti a răspuns:

O am. Mi-a luat-o mama! Cum credeai ca as fi sarit-o si sa ramin fara ea! Nici gind! Nu vreau sa pierd nici un numar. E interesanta, frumoasa, cu jocuri si chiar si cu cadouri.

| betti a răspuns:

E posibil ca pe 5 in fiecare luna! Multumesc, am sa fiu pe faza.

| dana6584 a răspuns:

Dar ce sunt su numerele 6 si 7?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe 5 octombrie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Data este 5 noiembrie 2009 vor urma 30 de volume

| betti a răspuns:

Grozav, multumesc.Deci azi ma fac cu revista! La So Hannah Montana, de abia saptamana urmatoare numarul doi! Multumesc inca o data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu em auzit ca numarul 2 este de 29 de lei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| tyna00 a răspuns:

Multe nr cred ca o sa mai urmeze dar aici in moldova au aparut nr doar pina la 5 si le am pe toate pina acum

| betti a răspuns:

Dar au spus ca or sa continue sa sa ne dea miscarile de dans ale lui Hannah Montana ca sa le invatam si ca or sa continue si cu jurnalul lui Miley Stewart! De accea am presupus ca or sa continue si cu editia asta in afara de editia noua, cea cu creatia si cu cadourile.Nu stiu daca pe 5 apare, dar vinzatoarea a spus ca nu are! Celelalte numere nu le am pentru ca nu stiam de existenta revistei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu 29 de lei ci 12 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astazi apare la noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga jurnale

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da vrea sa se combine cu mine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe 24 noiembrie sau mai devreme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti cea mai proasta fiinta pe care am cunoscut-o pha

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, dar sunt curioasa cand apare al doilea numar?

| betti a răspuns:

La noi, cica miine! Trebuia al doilea nr. din So Hannah Montana, saptamana care a trecut! Deci, sint neseriosi! Au si scris pe spatele revistei, ca din doua in doua saptamini! Ce mai din doua in doua saptamini! Zau asa! Neseriosi, ce mai(ce mai poti sa mai spui altceva)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Betti sunt de acord cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt o mare fana a hannah montana o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ficare Miercuri apare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca revista lui Hannah Montana va aparea mine.Am auzit de la vinzatoare