Azi a aparut si are pret promotional pentru ca este primul numar - doar 5 lei.
Azi editia cea noua So Hannah Montana! Am specificat si de editia asta in intrebare!
M-am gindit ca poate o sa continue lunile urmatoare cu celelalte reviste pe linga cele pe care or sa apara in fiecare saptamana! Sau nu or sa mai continuie cu vechea revista, ci o sa fie doar editia asta noua? Multumesc.
O am. Mi-a luat-o mama! Cum credeai ca as fi sarit-o si sa ramin fara ea! Nici gind! Nu vreau sa pierd nici un numar. E interesanta, frumoasa, cu jocuri si chiar si cu cadouri.
Grozav, multumesc.Deci azi ma fac cu revista! La So Hannah Montana, de abia saptamana urmatoare numarul doi! Multumesc inca o data.
Multe nr cred ca o sa mai urmeze dar aici in moldova au aparut nr doar pina la 5 si le am pe toate pina acum
Dar au spus ca or sa continue sa sa ne dea miscarile de dans ale lui Hannah Montana ca sa le invatam si ca or sa continue si cu jurnalul lui Miley Stewart! De accea am presupus ca or sa continue si cu editia asta in afara de editia noua, cea cu creatia si cu cadourile.Nu stiu daca pe 5 apare, dar vinzatoarea a spus ca nu are! Celelalte numere nu le am pentru ca nu stiam de existenta revistei!
La noi, cica miine! Trebuia al doilea nr. din So Hannah Montana, saptamana care a trecut! Deci, sint neseriosi! Au si scris pe spatele revistei, ca din doua in doua saptamini! Ce mai din doua in doua saptamini! Zau asa! Neseriosi, ce mai(ce mai poti sa mai spui altceva)!
deyutzyk97 întreabă: