Deci netti i spun eu mi-am cumparat revista 6 si este ori cand in oras in centru dar sa ti minte kk doar cand ejte sarbatoare atuncia oameni nu sunt ca de sa batoare ptrc si ei la prt in oras pst tot in lume si atuncia sa nu pentru sa mergi in oras mai a les la flinco acolo asa nu ejte nmc cu hana montana dar dc cauti in afara de flinco o sa gasesti dar nu in zi de sarbatoare a fost pentru betti si mesajul este in 01\13\2010 vineri ora 3:53 minute papappa ai inteles in zi de sarbatoare nu se cumpara
Nu mai e nevoie! Luna asta o sa apara, asta daca sint seriosi, pe 20.Au scris pe spatele numarului 7 din Hannah Montana revista filmului! Iar pentru steluta, codurile 6 si 7 de la jurnalul secret de la revista de creatie, sint :doggies si rokin.
Sigur ca stiu revista So Hannah Montana revista de creatie, nu sar nici un numar. Le am pe toate de pina acum!
Nu mai e nevoie! Din ianuarie revista filmului o aduc si la noi.Se pare ca multi dintre voi nu ati inteles la care din reviste ma refeream! Nu ma refeream la revista de creatie, ci ma refeream la revista filmului.Hannah Montana este revista filmului si So Hannah Montana este revista de creatie.
Kpkjhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiouuuuuuuuuuuuuuuuuuh
deyutzyk97 întreabă: