Trebuie sa ai serviciul "Internet Banking".
Este un serviciu gratuit insa trebuie sa te duci la banca sa inchei un contract pentru acest serviciu.
Vei completa un formular, unde vei trece datele personale, o parola, etc.
Ti se va da un sticker ( ceva ca un breloc care afisaza niste numere o data la doua minute, pe care le vei folosi la tranzactii, etc.
Deci, fuga la banca!
Pai nu avem de unde sti noi cum functioneaza fiecare site, la majoritatea site-urilor te pune sa scrii numele de pe card, data expirarii si numarul cardului si inca niste cifre de pe spate cand cumperi
introduci nr cardului, data expirarii, nume titularului, ultimele 3 cifre de pe spatele cardului si la final parola pentru tranzactii online
Ai facut vreodata in viata ta o plata online cu cardul? sunt sigur ca nu ca altfel nu puneai omul pe drumuri.
BeingJustMe internet banking ul e cu totul alta treaba. poti face plati direct cu cardul fara a avea acesta optiune activata
Nu poti face plati prin internet altfel.
Nici macar nu poti plati facturi, dar sa faci cumparaturi...
Banca pentru a vira de la tine din cont o suma trebuie sa stie in primul rand in ce cont vireaza banii, daca esti solvabil, etc.
Vorbesti in necunostinta de cauza!
Asta s-o crezi tu!
Vorbesti prostii, ca sa nu zic aberatii.
Nu mi ai raspuns la intrebare... ai cumparat ceva vreodata cu cardul online? Eu sunt sigur ca nu. Omul nu a intrebat cum sa isi platesca facturile online, aia e alta treaba, omul a intrebat cum sa faca cumparaturi cu cardul.
Nu confunda transferul bancar cu utilizarea directa a cardului. Orice site care permite plata cu cardul are un serviciu online de plata administrat de un provider de plati. In momentul in care tu iti introduci datele cardului banii vor fi virati prin intermediul serviciului la care este abonat vanzatorul in contul lui.
Eu zic sa te interesezi tu un pic ce si cum si pe urma sa spui ca vorbesc in necunostinta de cauza. Daca ai fi facut minim o plata online ai fi vazut cum merge treaba si pe urma comentai
Si sa-ti mai zic ceva.
In momentul cand iti deschizi un cont, cu card atasat nu ti se cere decat o parola de protectie, pentru a fi recunoscut de catre banca ca esti adevaratul titular.
Bineinteles asta in afara de datele personale.
Nu ai nici o parola pentru tranzactii.
O alta parola ti se cere adevarat, pentru tranzactii, dar prin Internet Banking.
Omule fa o plata cu cardul si vorbim dupa
acea parola ti o setezi tu in momentul in care faci pentru prima data o plata online, nu ti o seteaza nimeni.
repet, fa o plata online si discutam dupa, pentru ca nu stii ce vorbesti
Pune mana si citeste pe net despre "sistemul 3D Secure", si mai vorbim dupa aia
OK, ai dreptate.
Sorry.
Eu am Internet Banking de ceva timp.
Chiar nu stiam ca s-a infiintat un astfel de sistem.
Multumesc.
Meritai Funda.
Iti raman dator cu o premiere.
Vezi ultimul raspuns al lui "suntserios".
Are dreptate.
Citeste pe net despre "sistemul 3D Secure".
Sfat: Platile pe internet sunt total nesigure. Daca nu ai bani de aruncat, atunci comanda pe un site serios si plateste cand iti vine coletul. Altfel vei lua teapa.
http://shoppinglinkmania.blogspot.ro/......oarte.html