Pai in primul rand decent, potrivit varstei ei :tineresc, colorat, dragut Sa NU incerce sa iasa in evidenta, pentru ca nu exista nimic mai urat de atat la varsta ei (desi e valabil pentru toate varstele), sa nu provoace altceva decat admiratie, indiferent cine se uita la ea. E o varsta cu care nu te vei mai intalni, asa ca nu incerca sa arati prea matura, bucura'te de varsta ta, pune'ti agrafe, bentite, volanase, bratari colorate, etc. Un alt sfat ar fi sa te imbraci cat mai feminin (rochii, fuste)...lasa pantalonii pentru baietI! Oricum daca vrei sa te-mbraci in pantaloni, ia-ti o pereche care sa arate vesel pe tine, colorat si o bluza cat mai plina de viata mai colorata. funda?
nu exista un raspuns corect..Nu ti-as recomanda cum ma imbrac eu.:d am tot 12 ani si o tinuta pentru mine e
Ceva original mrereu port niste cercei diferiti, ba unu o culoare ba altu culoare.
Iubesc blugii colorati, dar mai ales cel cu turu lasat...
Tinuta perfecta e : platforme mici cam de 6 sau pur si simplu papuci[vara], pantaloni subtiri geni blugi cu turu lasat si un tricou roz neon.Acum iarna imi iau niste blugi strambi, UGG-uri, o bluza si gecuta.Cel mai mult port caciulite cu mooooooot ffoarte lasate.
Funda?
Nu am vrut sa spun raspuns corect...era ceva gen "Cel mai potrivit".Cam ce ai spus mai sus este adevarat, cam asa ma imbrac. Vad mai multe fete care bse imbraca mult mai frumos.