Inselandu-i!
Cumapara fake-uri sis puen ca-s originali.
Este foarte riscant, fiindca pot fii dati pe mana Politiei si atunci fac puscarie pentru inselaciune.
Nu. Unii au afaceri din asta si nu sunt fake uri. Nu vorbesc de gucci, dolce gabbana sau ce mai e. Ci de nike. Am vazut un site care intr adevar vindea adidasi fake care erau 800-1000 lei dar ei ii vindeau cu 250. Nu zic de genul ala de site uri. Sincer pe Instagram am vazut mai multe pagini legite.
Pai e simplu, sunt furati de prin magazine, depozite, tiruri de marfa. In occident fura romanii la greu.
Fake-uri sau furate. E atit de simplu. Uneori ajung fake-uri si in magazine aparent serioase, de-alde epantofi si nu numai.
Nu e asa usor sa furi cate 10 perechi de adidasi scumpi.
Nu cate 10, ci cu sutele. Direct din fabrica. Nu se intampla doar la adidasi, ci la multe alte produse de gen (am avut ochelari Ray Ban Aviator, vreo 100 USD pretul oficial, luati cu vreo 5-10 dolari perechea, nu mai stiu cit dadeam; verificati la 4 magazine oficiale, inclusiv analizat la microscop, confirmat ca sunt originali - erau scosi din fabrica, pachetul de retail (tocul si carticica) erau contrafacute.
KaanNoah întreabă:
anonim_4396 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: