Deci ai putea sa ii convingi ca iti doresti foarte mult, ca nu iti place asa cum tie parul(de ex: daca tie ondulat spui ca-l vrei drept ) daca nu merge asa asteapta ....sau strange tu bani singura.
In caz ca ai parul ondulat siil vrei drept uitate pe net ca sunt solutii si fara placa.
Du-te si tu cu cersitu alt sfat nu gasesc sau roaga-te de parinti tai mult milogestete
Ele nu sunt scumpe depinde pentru inceput ia-ti ceva mai simplu. Poti sa le spui ca esti fata mai ales mamei si ca chiar ai nevoie de aceasta placa ca doar nu-i ceri un iphone
Strange-ti bani cu 100 de lei iti cumperi una destul de buna. Daca te pui sa strangi intr-o luna iti poti lua linistita.
Draga Ruxi,
Placa de par este un obiect care in mare parte, este folosit de adolescente. Daca ai peste 14 ani, poti sa-ti cumperi o placa.Insa,trebuie sa te gandesti si la pericole.De exemplu, daca o lasi in priza, poti sa arzi acel loc.Parintii tai se gandesc la tot, si iti vor numai binele.Cand cred ei ca va fi necesar pentru o placa, ei ti-o vor cumpara.
Sauu. exista varianta de a strange banii de una singura. Exemplu:ajuta la curatarea locului de parcare sau ceva de genul asta.Sigur primesti bani.
Sper ca te-am ajutat,
AsTheLove
Placa pe care o vreau are inchidere automana de siguranta dupa 60 de minute.
Ei abia daca stiau de existenta placiilor de par inainte sa le spun eu.
Http://bit.ly/LvqsOy
Ai o multime de oferte aici. Aratale si parintinlor tai.
mnia întreabă: