Mai duthe tuh...)roag.o frum.sau ...compoarta.te frumos timp de o saptamana doua si dupa aceea o rogi si poate poatecius
Ai putea sa ii spui ca si prietenele tale sau colegele de clasa au pantofi cu toc si ca tu esti singura care nu are.
Daca ai nevoie de ei pentru un eveniment, spune-i si tu ca arata mai bine, ca sunt mai eleganti, si ca poti merge bine.
Daca vrei sa-i porti la scoala sau pe strada, te-as sfatui sa mai astepti 1-2 ani. Fetele pe care le cunosc eu, de 14-15 ani nu poarta tocuri nici la scoala, nici pe strada. Eu una consider ca o fata, pana la 16 ani, arata mult mai bine cu incaltaminte fara toc. Acum, decizia ta.
Spune-i asa: Mama, de ce nu ma lasi, am deja 14 ani, te rog mult de tot.Lasa-ma si pe mine sa decid un lucru singura, si voi fi mai responsabila.De ce nu ma lasi?,imi vin foarte bine, te rog, fa o exceptie!
O intrebi cand a mers pentru prima data pe tocuri,cum a fost, daca mama ei a lasat-o si daca isi dorea, tot felul de intrebari de genul asta. si mentioneaza ca si tu iti doresti foarte mult primii tai pantofi cu toc si demonstreaz-ai ca esti suficient de marebafta
Pfoaa. greu si eu am 14 ani dar sunt inalta si nu prea pot. dar am banketu mrg. daca ai o mama care e genu aa vai opilu meu cum asa ceva tokuri la 14 ani. tu esti inak un copil. esti fet5ita mea si din astea. clar greu...:-s. dar trebuie sa-i dem mamei tale ca ai crescut si ca esti suf de matura si responsabila.mai e ceva de genu aa daca porti tokuri atragi atentia la baieti si aa vai km sa ai prieten de la 14 ani si din asta. trebuie sa vbsti deschis cu mama ta si sa of aci sa inteleaga ca kair daca ai 14 ani trebuie sa vada ca ai crescut si ca nu mai esti fetita mica. trebuie sa stii ceva ceva de pantofii respctivi adic cum sa-i porti cum sa fie modelu si bla bla. iar pentru asta ai env de ajt ei. poti sa incerci ceva de gneu. mami asta vreau bla bla. si daca nu vi sa ma ajuti sau daca nujt ce merg singura sua cu fetele si`mi iau singura ca vad ca nu vrei sa fi lng mine cand am nevoie(bagi ceva la sentiment) ca sa se inmoaie.si mama ta nu o sa te lase sa dai banii pe cine stie ce pantofi si va veni cu tine si va orientati impreuna.(eu metntionez ca sunt mai independenta am avut libertate deplina dar nu am lauto pe cai gresite. si am caracter purternic. si stiu cam cum sa `mi spun punctu de vedere in fata mamei. sai dem o dayta pentru totdeauna ca nu gandesc de 14 ani si ca sunt responsabila si raspund de actiunile mele. Muuuulta bafta: Fuunditsa?:
Depinde citi cm are tocul.
Spune-i ca poti merge destul de bine si nu intelegi de ce ar fi o problema sa te lase sa-ti cumperi.
Mai spune-i ca majoritatea fetelor de virsta ta deja au, si vrei si tu.
Incearca sa vorbesti cu ea pe un ton calm si nu ridica vocea la ea
Pentru ce ai nevoie de pantofi cu toc? ) O sa ai timp pe la 20 de ani si daca nu stiai iti stramba coloana si o sa iti strici mersu
Phai, spune-i frumos: mama, daca te rog ft ft ft frumos, ai putea sa ma alsi sa imi cumpar niste pantofi cu toc? cumpar yop din banii mei si daca' patesc ceva rau, chiar daca' nu'i posibil ca merg ft ft bine, eu platesc nu e vina ta.te org ft ft mult :*(si o pupyky)"
explica-i ca uh te poti descurca ft bine pe toc, sipt tine asta nu e dificultate.si pentru mine la inceput a fost mai greu, dar i'am zis:mama, imi doresc asta ft mult, si nu sunt,, toace" de km, ci ft micutze, dar putin mai inalte de papuci
ar trebui sa mearga
succs si pupyk :*
Ai timp sa porti cand o sa cresti. Acum daca mama ta nu vrea, ai respecta-i decizia.Tocuri daca vrei sa-ti ia, implor-o dar nu cred ca va fi nevoie, la vreun eveniment special, atunci o sa iti ia sigur
Pai spune-i ca au aproape toate fetele de varsta ta si ca ti-ai dori si tu si poate te va lasa sper ca ti-am fost de mare ajutor
Cred ca faci banchetul anul` asta u deci spune-i ca la o rochie de seara merg mai bine pantofi cu toc si arata-i cat de bine iti vin si cat de bine mergi pe ei dupa o sa te lase sa mai porti din cand in cand insa nu te grabi nici tu prea mult pentru ca,cum a spus si paffy poti sa iti starmbi si mersul si o sa iti papare varice pe picioare, mai trz o sa regreti ca ai purtat asa dev, si eu am 14 ani si ma simt destul de comoda in opincute sau adidasi cand ies in orasi...cred ca vom avea timp si de pantofi cu toc, poate chiar o sa ne saturam de ei
Nu creed ca sti cine sunt dar am sa.ti sp:delia din rashy:si d aia mi.am permis sa vb asapupici
Nu iti "stramba" coloana. Coloana se "stramba" (termenul corect e deformeaza) doar pe baza unor cauze hormonale sau genetice. Informati-va, dracul inainte sa scoateti toate porcariile pe gura.
oo4099 întreabă:
Sabinanicole006 întreabă: