| HarleyQuinn a întrebat:

Cum se cumpără de pe OLX?
Trebuie să mă întâlnesc cu vânzătorul ca să-mi dea produsul, sau pot să dau comandă și să vină produsul direct la mine?

10 răspunsuri:
| xBucSa a răspuns:

Suni vanzatorul si te intalnesti cu el n-ai cum sa iei altcumva olx e site de publicare anunturi

| AwareSty a răspuns:

Poti si una dar si alta. Insa nu ai aceeasi sigurantă ca primesti produsul respectiv daca te decizi si doresti sa primesti comanda printr-un mojlc de diatributie(fan curier, posta )

| dannyel86 a răspuns:

In general, produsele se expediaza catre cumparator prin fan curier sau Posta Romana. Daca vanzatorul pune la descrierea produsului "Numai cu predare personala", atunci trebuie sa va intalniti pentru a preda bunul si banii.

| AtotstiutirulNecunoscut a răspuns:

Păi...tu trebuie doar să dai click pe,, Telefon" din josul anunţului, apoi o să-ţi arate un număr la care să apelezi.

Totul rezolvaţi cu o conversaţie, dacă sunteţi din acelaşi judeţ, puteţi să vă întălniţi faţă în faţă, că aşa nu mai da-ţi bani pe curier + e mai sigur, dacă sunteţi judeţe diferite, primeşti produsul prin curier.

| Helpmeforfree a răspuns:

Uite,exista modalitati foarte variate.
Prin curier,posta,sau direct cu vanzatorul.

Totusi, pentru fiecare din ele trebuie sa dai click pe telefon, pentru a-l suna pe omul respectiv, sau pe mesaj, pentru a vorbii asa cu el.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru xBucSa):

Stii, s-au inventat curierul, posta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai sigur te intalnesti cu el.atunci facci si proba la un telefon de exemplu. Daca nu, faci cum a facut un user de pe aici.Ii dai banii inainte si el iti trimite iphone prin posta.Asta cand a deschis coletul a gasit o scandura pe care scria cu pixul IPHONE 6. big grin: laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios? Ce nenorociti, si ce a facut cel care astepta sa primeasca iphone? La reclamat pe cel care i a vindut scindura la politie? Ce mai auzi in Romania asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Te uiti pe olx după anuntul care te intereseaza, i ei legatura telefonic cu vînzatorul, il intrebi despre produs, daca este in stare bună de functiune, vorbim daca vrei sa ti i ei telefon, si te intilnesti cu cel care vinde produsul ca sa l probezi, ca atunci cind i ei pantofi, nu i probezi in magazin? ba da, ca doar nu cumperi cartofi din piata. Asa e si cu orice cumperi de pe olx, sau okazii, probezi inainte de a plătii produsul, nu i ti convine ce î ti oferă ăla spre vinzare, nu cumperi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu stiu, nu cred ca s-a rezolvat treaba. Tipul avea sim reincarcabil si bineinteles ca dupa pacaleala asta si-a aruncat sim-ul si bineinteles ca adresa era falsa, asa ca...