anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se returnează ceva pe eBay pentru care ai licitat o anumită sumă? Ştie cineva? Se poate ca atunci când vine curierul să îi zic că vreau să trimit coletul înapoi? big grin Locuiesc în Germania.

Răspuns Câştigător
| Kilobyte a răspuns:

Din pacate scrie mare ca nu este decat cutia originala.
Iti apare cumva ca ti-a trimis produsul?
Daca inca nu apare ca ti l-a trimis poti sa faci cerere la ebay sa renunti la el si sa il ia cel ce a licitat sub tine.

Stai linistit ca nu trebuie sa platesti nimic.

7 răspunsuri:
| Kilobyte a răspuns:

Salutare,

In Germania se poate acest lucru, se cere refund din care se scade costul transportului dus-intors.

O zi buna.

| addrian98 a răspuns (pentru Kilobyte):

Adică dacă transportul costă de ex. 3 euro, voi plătii 6 euro şi am scăpat de colet?

| Kilobyte a răspuns (pentru addrian98):

Refuzi coletul si pe ebay ceri refund la suma pe care ai platit-o (daca ai folosit paypal), din ea ti se va scade suma de 6 euro.

Nu am plătit încă nimic. Nu am un cont PayPal. Probabil banii trebuie trimişi prin transfer bancar... Faza e că am cumpărat o cutie de telefon, deoarece nu am fost atent! Şi cu tot cu transport ajunge la 15. O cutie. Şi chiar nu ştiu ce să fac. Am contactat prin "chat-ul" de la eBay vânzatorul, iar acesta mi-a spus că el a precizat că nu este nici un telefon în acea cutie, ci doar cutia originală. I-am lăsat mesaj că nu doresc acel produs dar nu mi-a mai răspuns. sad

| Kilobyte a răspuns (pentru addrian98):

Atentie mare la asemenea cazuri.
Scria in anunt ca este doar o cutie (da-mi si mie nr de articol sa vad ce scria)?

In cazul in care nu scria poti sa refuzi si sa nu platesti nimic. In cazul in care vanzatorul iti face caz pe ebay poti sa le spui celor de la ebay ca anuntul nu a fost pus ok de catre vanzator.

Scria, dar mai erau 3 minute până la sfârşitul Licitaţiei şi nu am băgat de seamă. http://www.ebay.de/......1229795317

Cum pot să fac asta? Vă dau contul meu de eBay să o faceţi pentru mine, vă rog. https://www.facebook.com/addrrian98 E facebook-ul meu. Să vb în privat. Vă rog.