Stai sa vezi ce-as lua eu
1.prietenii mei
2.casa mea cu tot cu electronice, telefoane, calculatoare
3.parcul
4. discoteca
5.Mc-ul
6.Auchan-ul
7. o masina?
Tu ce ai lua?
Depinde:
Oamenii aproapiati mie(parinti, prieteni etc)
Laptopul
Haine
...chiar nu mai stiu
Depinde. Daca ar fi o insula cu regim hotelier as lua doar lucruri care sa conteze din punct de vedere sentimental. Un telefon, un aparat foto, laptop, doua carti, un pix, un caiet
Insula e pustie sau are sursa electrica?) Dca anul are sursa electrica, pentru cei care isi iau tel si pc, luati-va cu voi si un generator electric!)) Bani...pentru ce? pentru dari tribului sau plata leilor?)) Eu as lua : 1.sotul, 2.cremene( pentru aprins focul, nu bricheta sau chibrite, 3.maceta(ceva de taiat), 4. o trusa de prim-ajutor cu medicatia aferenta, 5. tampoane pentru un an, 6. un vas de inox de 1 litru, o geanta cu haine care sa includa si o patura groasa.
Daca as avea aceasta posibilitate sa locuiesc pe o insula cred ca mi-as lua ustensilele necesare asigurari unui nivel de trai cat de cat decent. Tacamuri de bucatatie, ceva unelte pentru construit, 1 arma cu munitia aferenta, haine, lenjerie si asternuturi, cati pentru a nu uita sa citesc si sascriu.
Ceva ustensile de lucrat pamantul, niste haine bune, multe lumanari, carti de citit, injectii cu diferite vaccinuri
EU as lua:
-telefonul
-cea mai buna prietena
-o sursa de foc
-o carte cu titlul"cum se supravietuieste pe o insula
-haine
-apa
-familia
Cea mai buna prietena
familia
multa mancare
multe haine
multe ustensile
banii
telefonul
1. Mancare
2. Apa
3.Haine
4. Cei 2 perusi ai mei
5.Pe parinti
6.Pe bunici
7.Pe motanul meu
Eu mai am si 3 pesti, dar n-are sens sa-i mai iau ca acolo sunt mii
As lua:
-o carte de supravietuire pe o insula
-o maceta/cutit
-o sticla de apa
-o sfoara
-o plasa de pescuit
-o sursa de foc
-un telefon(ceva de comunicare)
Barbatul, un cutit si o piatra de ascutit, un rand de haine groase (just in case), o cana de aluminiu (pentru strans apa potabila in caz ca nu gasesc), un telefon mobil "prin satelit" (pentru momentul cand vreau sa plec de acolo), o duzina de chibrituri (pana invat sa fac focul altfel) si un pachet cu saci menajeri.
Calculatorul (desigur cu el si priza ca sa mearga )
TV
mancare
Prietenii
Apa
o carte (poate )
mama
In primul rand, o barca, un gps si mult, mult combustibil (sa fiu sigura ca ma mai si intorc), ipod-ul (cu toate ca probabil s-ar descarca repede), o carte, o sticla de vin cu vin bun, si, sa nu uitam, costumul de baie
Inainte de a pleca as viziona,, tehnici esentiale de supravietuire '' apoi as lua cu mine :
1 un cutit si ceva tacamuri cu care sa ma descurc pe acolo
2 mp3 (fara el nu pot trai)
3 apa, mult apa
4 o valiza cu haine de ale mele
5 catelu ( sa nu ma simt singura )
6 o bricheta (sau ceva cu care sa aprind focul)
8 niste cartii sa citesc
Eu mi-as luat familia, prieteni, catelul meu, telefonul, calculatorul, aparatul foto si haine
Ooo...pai.cea mai buna prietena/prieten, catelul:X, aaaa nu mai stiu lep-top-ul, telefonul, haine, hmmm sincer nu stiu ce as lua cu mine
Diddiideea întreabă: