| larisa_4937 a întrebat:

Daca ati vedea-o pe miley cyrus cu ati reactiona?

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

M-as bucura ca o vad, este o fata talentata si imi plac si cateva melodii de ale ei. I-as cere un autograf probabil si daca as avea ocazia i-as propune sa inregistram o melodie impreuna :d.

56 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

AAAAAAAAAAAAA! Mileeeey! Te iubeeeeeesc!
Glumesc, nu as face nimic deosebit. E doar o pustoaica celebra si atat.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu cred ca as recunoasteo, si nu as reactiona in nici un fel, am intalnit multe vedete de la noi si din afara si nici macar nu mi-am facut o poza sau am cerut un autograf.

| Silvia a răspuns:

Loool nu lesinati malaughing
E o fata normala de vreeo 15 ani la fel ca si celelalte nu are o stea in frunte si nici nu a facut cine stie ce lucruri...rolling eyes
Imi place de ea( sa zicem ca destul de mult) insa nimeni nu e perfect deci nimeni nu merita sa "il adori" prea mult... sper ca tu sa te intalnesti k eawinking

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

As intreba-o daca e de vanzare si cat costa si pe urma te-as contacta urgent. Presupun ca vrei s-o cumperi, daca ai pus intrebarea la categoria "shopping". Gresesc?

| Elly4all a răspuns:

Normal

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai i-as cere un autograf.happynimic in stil te tipat si altele.winking

| Abcfunny a răspuns:

Pai ...am vorbit cu ea pe hi5 si mi-a spus ca nu va veni in Romaniawinking, iar daca as vedea-o as vorbi cu ea as face poze si ia-si cere un autograf

| unbaiat a răspuns:

Ma abtin pentru ca esti micuta. laughing

| Teooo a răspuns:

As innebuni laughing

| pisika a răspuns:

Cine-i miley?

| Blackwoman27 a răspuns:

I-as cere un autograf

| Sophie_3843 a răspuns:

E foarte draguta Miley Cyrus! Ia-s cere un autograf, as fi soopeer emotionata as face poze multe multe cu ea ca sa o am ca si amintire si nia-s cere aidiul eu ca sa tinem legatura!:d

| aneta a răspuns:

Cred ca i-as cere un autograf...si cam atat. eventual as mai face si o poza cu ea:p

cami
| cami a răspuns:

laughing nici nu m-as uita la ea.

| greg a răspuns:

M-as uda tot.Nu stiu cine e

| greg a răspuns:

Aaa am vazut-o
As incerca s-o agat big grin

| Klara a răspuns:

Sfoara ---> bolovanul ----> fantana ----> capacul happy

| maryana5 a răspuns:

Glumesti? moamh in niciun caz nu cred ca as lesina laughing dar ma pregatesc din timp si ma dau cu super glu big grin iar daca intr-o buna zi o intalnesc big grin o imbratisez si va trebui sa aduca o ranga, caci de mine nu mai scapa devil big grin
xoxoo, mary peace sign

| nosmoke a răspuns:

Poi as trece pe langa ea fara sa fac nimic ...nici macar nu stiu cum arata laughing lolz. da me rog. daca as admirao sau ceva de genu i-as cere un autograf... j app big grin Ce face? Canta, danseaza, e actrita sau ce?

Răspuns utilizator avertizat
| ellene a răspuns:

In nici un fel. E o pustoaica cu bani pe care majoritatea copiilor o adora fiindca a aparut in filmu ala Hanna Montana...sau cum se numeste el, si pentru ca deh...are o melodie si un videoclip...are par lung, haine frumoase etc...

| urbanghost a răspuns:

Cine mai e si aia?straight face

| mitica_6163 a răspuns:

Iti dai seama, as lesina instantaneu

| Elena321 a răspuns:

Oooooooooooooooooo Mileyyyyyyy ooooooooooo... miley ma da cum ma. nu inteleg ma. cum sa e vedeta ma ce stiti voi ma e cea mai tare maaa... pai cum sa nu ma i-as cere un autograf Glumeam e doar o vedetawinking

| shhadow a răspuns:

I-as cere un autograf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Larisa as fi uimit. i-as cere un autograf si i-as spune ca o iubesc.precum un fan bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu as recunoaste-o...Pentru mine e celebra de pe TPU, aici am tot vazut intrebari despre ea ...asadar,nici nu as saluta-o.laughingSau poate i-as cere id-ul de mess sa vi-l dau si voua, pe site...nu ar fi minunat?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca as fugi...am inteles din ziare ca trage multe fasuri...nu vreau sa mor axfisiatrolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaa, Michael, scuze e din alt film
Mileyyyyyyyyyy te lov iu the best fan ai em lov iu dipli kiss miiiiiiiiiiiiiiiiii maili,,,,,,,
a propos, cine pana mea e tipul acesta?

Întrebări similare