M-as bucura ca o vad, este o fata talentata si imi plac si cateva melodii de ale ei. I-as cere un autograf probabil si daca as avea ocazia i-as propune sa inregistram o melodie impreuna :d.
AAAAAAAAAAAAA! Mileeeey! Te iubeeeeeesc!
Glumesc, nu as face nimic deosebit. E doar o pustoaica celebra si atat.
Nu cred ca as recunoasteo, si nu as reactiona in nici un fel, am intalnit multe vedete de la noi si din afara si nici macar nu mi-am facut o poza sau am cerut un autograf.
Loool nu lesinati ma
E o fata normala de vreeo 15 ani la fel ca si celelalte nu are o stea in frunte si nici nu a facut cine stie ce lucruri...
Imi place de ea( sa zicem ca destul de mult) insa nimeni nu e perfect deci nimeni nu merita sa "il adori" prea mult... sper ca tu sa te intalnesti k ea
As intreba-o daca e de vanzare si cat costa si pe urma te-as contacta urgent. Presupun ca vrei s-o cumperi, daca ai pus intrebarea la categoria "shopping". Gresesc?
Pai ...am vorbit cu ea pe hi5 si mi-a spus ca nu va veni in Romania, iar daca as vedea-o as vorbi cu ea as face poze si ia-si cere un autograf
E foarte draguta Miley Cyrus! Ia-s cere un autograf, as fi soopeer emotionata as face poze multe multe cu ea ca sa o am ca si amintire si nia-s cere aidiul eu ca sa tinem legatura!:d
Cred ca i-as cere un autograf...si cam atat. eventual as mai face si o poza cu ea:p
Glumesti? moamh in niciun caz nu cred ca as lesina dar ma pregatesc din timp si ma dau cu super glu iar daca intr-o buna zi o intalnesc o imbratisez si va trebui sa aduca o ranga, caci de mine nu mai scapa
xoxoo, mary
Poi as trece pe langa ea fara sa fac nimic ...nici macar nu stiu cum arata lolz. da me rog. daca as admirao sau ceva de genu i-as cere un autograf... j app Ce face? Canta, danseaza, e actrita sau ce?
In nici un fel. E o pustoaica cu bani pe care majoritatea copiilor o adora fiindca a aparut in filmu ala Hanna Montana...sau cum se numeste el, si pentru ca deh...are o melodie si un videoclip...are par lung, haine frumoase etc...
Oooooooooooooooooo Mileyyyyyyy ooooooooooo... miley ma da cum ma. nu inteleg ma. cum sa e vedeta ma ce stiti voi ma e cea mai tare maaa... pai cum sa nu ma i-as cere un autograf Glumeam e doar o vedeta