M-as bucura ca o vad, este o fata talentata si imi plac si cateva melodii de ale ei. I-as cere un autograf probabil si daca as avea ocazia i-as propune sa inregistram o melodie impreuna :d.
As fi foarte emotionata, eu sunt un mare fan al ei, im plac foarte mult melodiile ei, imi place cum se imbraca, si imi place foarte mult parul ei, as lua un autograf de la ea, as face poze cu ea. dar am inteles ca e un pic nebuna, poate din cauza a prea multor fite... dar oricum im place foarte mult de ea
E sora mea si e cam intepata acum sunt adoptata dar a fost sora mea acum am 34 de ani si numai vreau sa aud de ea
Are o fata usor de recunoscut. nu o salut pentru. ca nu ma cunoaste si in plus nu's fan... deci doar trec pe langa
Ma pe bune m-ati inebunit cu miley cyrus asta cinei ma? este o cantareata si atat
Nu i`as da importanta.pana la urma e un simplu om care a ajuns celebru.nu are ceva iesit din comun ca alti artisti
Eu as lesina mas trezi as tipa si dupa acea iar as lesina.Stiu totul despre ea si cel mai mare fan impreuna cu un coleg. din romania sau din toata lumea