Pe langa " renumele firmei" e vorba si de calitate/rezistenta. Port ochelari de vedere si stiu ce vorbesc.Am folosit vreo cateva luni niste rame nu ieftine 120-150 lei si sau desprins din lipiturile care tineau lentilele+suruburile de la suporti erau pozitionate de jos in sus si se desfaceau mai mereu.Suportul pentru nas trebuie sa se potriveasca fizionomiei tale pentru a nu lasa urme/vanatai.In general cele de "firma se ajusteaza in 1-1, 5 saptamani formei capului singure.Acum port rame timberland de vreo 5-6 ani fara probleme.Mai exista si santul unde se ataseaza lentilele care daca nu e corect risti sa-ti sara lentila (am patit lucrul acesta chiar iarna cand am iesit din casa noroc cu lentilele din plastic si heliomate.S-a observat in zapada.)
Recomand atat lentile perormante cat si o rama pe masura. Oricum ochii merita o atentie deosebita, nu?
Ramele din cabinete sunt facute special pentru ochii tai.In Carrefour lentilele nu sunt din sticla ci dintr-un fel de plastic
Mersi de raspuns, ai dreptate, am patit si eu ceva asemanator cu o rama de 200 de lei care dupa ceva timp s- a facut tandari, s-au rupt bratele si suportul pentru. nas. M-a
m lamurit, mersi.