Legal 18 ani, ilegal... depinde cu cine te duci si unde te duci eu zic ca dupa ce intri la liceu asa o escapada mai merita sa faci, dar fiind insotit de cineva mai mare.
18 ani este varsta legala de la care poti sa faci ce vrei, teoretic, raspunzand de faptele tale. In discoteci si cluburi, poti intra si daca ai sub 18 ani, dar sa fii insotit de un adult si doar daca iti dau voie cei de la intrare.
Intri dupa 14 ani, dar sincer, nu ti le recomand, mergi mai bine la un muzeu, inveti ceva de acolo si nici nu te pilesti sau te afumezi
Depinde in ce club, discoteca mergi, la unele trebuie sa ai minin 18 ani, la altele 16, la altele 14.sau poti sa intri la orice varsta, iar fiind minor, insotit de un adult
Nu-i adevarat....la balul bobocilor ai voie legal in discoteca si ai decat 15 ani...la banchetul din clasa 8 ai legal voie si ai decat 14 ani...deci?
) banu` si intri.macar sa ai 14ani impliniti.bine! sa nu mai vb de acele discoteci gen moteluri.la care trebuie sa ai +18
Varsta minima legala este de 18 ani dar poti sa fi si mai mic(a), singura conditie este sa fi insotit(a) de un adult.
Hmmm...intri in club atunci cand te simti in stare sa iesi si sa iti privesti icoana din perete avand constiinta impacata.eu am incercat...nu rezist mai mult de 10 secunde... tu cat rezisti?!