| geoconda a întrebat:

Deci, am comandat un lantisor din argint 925. De la moreas de pe Facebook. Și voi credeti ca e adevarat? Argintul ala?
Adică, când vine curierul ar trebui să am un magnet la mine si sa desfac cutiuta lantisorului să văd dacă îl atrage? Ca daca se atrag, e fals, daca nu, e argint.
Si daca se atrag, ce să fac? Sa trimit omul inapoi?
Totusi, a costat cam mult. Banii ii dau la livrare

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie detector de argint care costa peste 1000 de lei. Si chiar daca ai nu inseamna ca iti zice daca e placaj sau altceva.

| Catrice a răspuns:

Dacă e marcat, merge. Argintul se înnegrește la un moment dat dacă ruginește sau se decolorează aia e.

| Dismally a răspuns:

N-ai ce face cu magnetul, sunt multe metale care nu sunt atrase de magnet. Poti verifica marcajul, daca este marcat ar trebui sa fie ok.

| geoconda explică (pentru Dismally):

Cum adică marcat? Adică să scrie 925 pe el?

| Dismally a răspuns (pentru geoconda):

Da, trebuie sa fie gravat pe el.

| InYourPants a răspuns:

Argintul e ieftin

| geoconda explică (pentru InYourPants):

E, dar e luat cu primii mei bani

| geoconda explică (pentru Dismally):

Păi mă gândesc că scrisul poate să fie și falsificat.
Si cum să procedez cu curierul? Ii zic, stai domne ca vreau să văd că nu e fake

| Dismally a răspuns (pentru geoconda):

Nu prea se obosesc sa-l marcheze daca nu este argint. Nu stiu de unde ai comandat si cum dar ar trebui sa poti verifica continutul. Eu de pe Facebook nu as comanda oricat de buna ar fi oferta...

| sierra1 a răspuns:

Cât ai plătit pe el?

| geoconda explică (pentru sierra1):

150.
Încă nu am plătit.
Ma gandesc sa il iau asa, să nu îl mai verific. Alta data, daca e fake, nu mai comand

| sierra1 a răspuns (pentru geoconda):

Atâta e prețul corect, sigur e original

| Asbdrfebdj a răspuns:

Buna! Ce parere ai despre calitatea lui? Voiam sa cumpar si eu ceva si sunt putin nehotarata, nu stiu daca e de incredere site-ul.