Nu stiu vere, eu am luat Tommy Hilfiger cu 400 lei fara lentile, pe lentile am mai dat 200 lei, dar sunt pentru lumina albastra. Gaseam mai moca pe undeva sau cam asa sunt cei de firma, scumpi? Locuiesc in Judetul Hunedoara.
Un pov cam scumpi, dar dacă sunt și pentru lumină albastră se înțelege.
520 e cam cât mi-au cerut și mie, e drept cu dioptrii cam măricele.
A mei erau pentru babaci, desi sunt din titan Port de minim 10 ani si eu, am zis sa iau ceva sa tina si sa fie la moda. Am dat un search pe google, preturile variaza... eu zic ca nu am dat asa mult pe ei suntem in 2025 aproape, pe cei din titan am dat 300 acum 5 sau 6 ani probabil
La buticurile din pieti )si nu numai) gasesti si acum ochelari la 20-30 lei.
Pe ai mei am dat 2700 lei ramele au fost 400, lentile progresive antireflex.
La doi-trei ani ii schimb.
Ochelari de vedere sau de soare?
Lentile cu filtru, bifocale, pentru miopie, heliomate?
Rama din ce material?
Ce fel de lentile nu stiu sa iti spun Am scris aici mai jos ca e vorba de ochelari de vedere. Nici din ce material e nu stiu, plastic sigue nu e. Osa intreb astea 2 chestii cand merg dupa ei, cel mai probabil joi o sa ii ridic. A zis ca dureaza 10 ore, pe maine ar fi gata
Lentile de vedere cu filtre de protectie, dioptrii mici - 400 lei
Lentile miosmart 1360 lei, dar am gasit si la 1800 lei
montaj 40 lei
Rame plastic - 360 lei
Lentilele miosmart sunt pe comanda, vin in 9 zile, deci 2 sapt.
Lentile de vedere vin cam in 3 zile.
Ramele le aveau pe stoc.
Mi-au aratat o pereche de rame smechere: cu lentile solare care se prind peste lentilele de vedere (cu magneti). Foarte cool
E totusi vorba de ochii din cap. Nu-mi iau ochelari din piata sau de la supermarket.
Depinde de lentilele necesare.
Daca dioptriile sunt pozitive si egale la ambii ochi, atunci si cele de la taraba sunt bune.
La tarabe ai posibilitatea sa incerci ochelarii si sa-ti cumperi ce ti se potriveste.