Nu, nu cred ca cizmele mov sunt pentru c***e.Si eu am avut niste cizme mov inchis si simple anul trecut si nu, nu mi-a zis nimeni ca sunt de c***e.Stai linistita, nu o sa te catalogheze nimeni drept prostituata.Si daca e asa, ce conteaza? Tu stii ca nu esti.Lasa lumea sa vorbeasca! Nu lua in seama.
Salutari.
Asta imi aduce aminte de o chestie. Eram cu mama si vroiam oja neagra si cica ea ''e pentru sataniste''. Nu cred. Si nici movul nu are cum sa fie numai pentru prostituate, in fine. Parinti vor zice aproape orice numai sa-i asculti
Am auzit si eu ca mov e pentru c***e... dar e culoarea mea preferata de cand ma stiu...si eu mi-am luat haine si papuci mov si nu ma intereseaza ce zic altii. poarta ce iti place tie si in ce te simti tu bine.si spune-i mamei tale ca nu intr-o culoare consta reputatia ta.nu cu te imbraci, ci cum te porti imbracata in hainele alea.nu cum te incalti, ci cum vorbesti cand esti incaltata in papucii aia...parerea mea, tu decizi:*
Nu stai linistita si eu am cizme mov si nimeni nu zice nimic despre ele chiar le adora
Ii sau dreptate lu` Ciss si ru am niste botine mov si nu mi-a zis nimeni nimic
ELY098723456778990 întreabă: