Buna,
Si eu am patit acelasi lucru. Eu am intrat la sectiunea forgot my password si am urmat pasii de acolo. Cel mai important este sa iti aduci aminte ce informatii ai scris pentru a putea ei sa iti trimita un link in care tu sa scrii o alta parola mai sigura de aceasta data (sfatul meu foloseste si cifre + litere la formarea parolei).
Daca tu ai furnizat si un e-mail alternativ cu siguranta ai fi primit un mail de instiintare daca cineva ti-ar fi schimbat parola de la id.
Inca o alta posibilitate: daca nu intri pe cont timp de 3 luni acesta intra intr-o stare de hibernare si se poate ca atunci cand vrei sa il reactivezi sa iti faca anumite probleme.
Mult succes,
Intri aici: https://edit.europe.yahoo.com/......forgotroot si iti poti schimba parola dar trebuie sa-ti sti datele pe care le-ai introdus cand ai facut ID
Este posibil sa-ti fi aflat cineva parola si sa ti-o fi schimbat-o.
Daca zici ca ti-o amintesti, cat si id-ul, atunci nu vad ce ar putea fi altceva. Intra pe sectiune,, forgot your pasword" si urmeaza pasii. Este foarte important sa-ti fi notat atunci cand ti-ai facut id-ul acele intrebari de siguranta si raspunsurile, caci fara ele nu mai poti afla parola actuala.
Succes!
Buna.Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie si am fost convinsa ca cineva mi-a spart parola. Din pacate nu am tinut minte ce informatii am dat cand am creat contul, asa ca nu am reusit sa intru in cont. Dupa vreo 2 luni am incercat din nou si, de data asta am reusit cu vechea mea parola.Am putut intra in cont 2 zile, iar acum aceeasi problema.Nu stiu ce probleme sunt, dar macar stiu ca nu mi-a spart nimeni parola.
Sunt 2 solutii:ori ai uitat tu idul sau parola ceea ce asiguri ca nu s-a intamplat, ori cineva a aflat parola ta si a schimbat-o. Daca este asa nu ai alta solutie decat sa iti faci alt id.