Iti faci una, singur.
Eu mi-am facut o husa cu inchidere magnetica, care se inchide rapid si automat, in timp ce scap telefonul din mana, inainte sa ajunga la podea.
Aceasta husa am facut-o pe vremea cand aveam iPhone 5 si am adaptat-o dupa modelele noi.
Salut.
Ce ai vrut sa zici mai exact cu :
am luat un telefon de 6000 lei dar mi se pare urat sa dau 50 de lei pe o husa.
De ce e,, urat,,?
curiozitate personala. mersi
Vai, ce problemă gravă ai si tu!
In locul tau nu i-as lua deloc husă, l-as lipi pe frunte sa vada „sărakii" ce „aifon" jmecher mi-am luat.
Fix definiția la a-ți cumpăra ceva ce nu-ți permiți. De acum încolo o să mergi pe principiul ăla de atunci când cazi și se aude un pocnet, o să speri că ți s-a rupt un os, dar nu s-a spart telefonul.
Ca să-ți răspund la întrebare, să nu zici că doar fac mișto de tine: pe shein ar trebui sa găsești.
Dupa ce dai 6000 de lei ti-e urat sa dai 50 pe o husa.e ca si cum eu as merge la alt club de kickbox dar mi-as lua hainele cu inscriptie de la celalalt
Întreb și eu ceva mai off-topic: de ce ai dat în primă instanță această sumă de bani pe un telefon? Îți face legătura prin wireless la NASA? Îți prezice viitorul? Gătește în locul tău? Mai ales câte erori semnalează utilizatorii despre aceste modele... O risipă după părerea mea, dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Eu abia m-am îndurat să dau 1500 de lei pe un telefon. Cât despre husă, nu știu ce fel de husă vrei, dar eu le recomand pe cele de la Nillkin. Calitate foarte bună.
Poți încerca să cauți online, pe site-uri de vânzări sau pe platforme de anunțuri, unde poți găsi huse mai ieftine pentru iPhone-ul tău. Uneori, există și magazine specializate care oferă huse la prețuri mai accesibile. Sper că vei găsi o husă potrivită și la un preț mai convenabil!
Mi se pare că orice android are multe probleme, din tot ce am vazut la rude, prieteni si cele doua pe care le-am avut si eu, iar dupa putin timp incetineau artificial, fară să le faci nimic, după al doilea an erau de două ori mai proaste decât la început. În schimb am vazut mai multe iphone-uri care au multi ani, inclusiv primul iPhone, din 2007, se misca la fel de bine ca la inceput. Am un prieten care folosea pana acum vreo 2-3 luni un iphone din 2013 si l-a schimbat cu unul de acum 6 ani doar pentru că i-a spart ecranul in buzunar. Și dacă te uiți atent la un grafic cu componentele din ultimii 6 ani, de-abia daca s-au dublat, comparativ cu cele din 2013, cu telefoane care multe nu aveau 1gb de ram. Deci da, deși poate cam superficial, mi-l iau ca să mă țină, mai ales că are 7 ani de update-uri noi până să fie discontinued, in timp ce la orice Samsung, Motorola, xiaomi, ai noroc dacă te tine 3 ani in loc de doi. Plus că în ziua de azi un telefon flagship, de la majoritatea companiilor, nu numai Apple, costă cam la fel de mult