Nu. Un MP3 player simplu nu poate fi conectat la căști wireless decât dacă are Bluetooth. Majoritatea nu au. Dar dacă ai căști wireless le conectezi la telefon.
Și castile sunt tot o boxa. Exista căști Bluetooth care au mufa de aux și care pot fi conectate la orice MP3 sau MP4 player cu un cablu jack
De ce nu ai răspuns, dragă Void acum mai de dimineață?!
Acum am luat. Mă rog, am dat comandă de acel Motorola, sper să fie bun măcar pentru sunat și să aibă difuzor bun.
Dar am un MP3 player, zici că aceste MP3 playere, ar putea fi conectate la căștile Wireless?!
Păi eu nu la telefon doresc, deoarece vreau ca pe telefon (unicul ce mi-a mai rămas) să vorbesc cu amicele mele, care sunt toate în alte orașe și gen dacă ies în pădure sau în parcuri și vreau să fac nopți albe sau de ce nu, chiar și-n propria casă (deși am ceva plângeri în prezent, de la comunitatea de vecini așa că, în casă, aleg de obicei, ori stau cu ochi pe pereți nopțile și ascult muzică ) ori stau de vorbă cu amicele mele ) ) deci ideea e că, dacă fac nopți albe pe afară, ori chiar și-n casă și vorbesc și cu amicele mele vreau să ascult și muzică iar în prezent nu pot face asta cu doar un telefon. Iar când spun muzică în aer liber, mă refer la muzică ascultată destul de tare ca volum, prin telefon sau chiar boxă, nu prin căști.
Dar s-a rezolvat, mi-am dat comandă de telefonul ăla Motorola. Îi dau tot măruntul de 10 bani și 50 de bani mamei, o fi acolo măcar 100 de lei, iar restul de 300 îi va pune ea și mi-l iau, la naiba. Iar la anul când o să am salariu, o să-i dau înapoi și o să-mi iau și unul mai bun pentru mine. Problemă rezolvată.
Lămuritor, foarte lămuritor.
Dar funny, foarte funny. )
Pai exista playere cu iesiri optice, de 2.5, de 3.5, cu tot felul de protocoale exotice wireless... la fel cum exista doar cu jack de 3.5 care abia pot sa dea sunet in niste casti vai de ele, sub nici o forma catre niste boxe. Voila, am lamurit mai mult. Mai simplu era sa zici "Am un buget de 500 de lei si vreau un media player pe care sa il conectez la boxa Decebal 2002."