Daca juca handbal, puteai sa ii iei o aparatoare.
Ce creativ vrei, doar n-ai sa-i faci un ornament de brad? Daca sunteti frati stii ce ii place, ce si-ar dori.
E un gest frumos din partea ta.
Mie cred că mi-ar surâde o pereche de căşti (cu MP3/MP4 player) la care să ascult muzica favorită (şi pe care, dacă vrei tu, îi poţi pune diverse înregistrări sau alte lucruri care crezi că l-ar interesa - cum ar fi audio book-urile).
Pe de altă parte poate ar fi frumos să-i scrii şi o scurtă scrisoare în care să-i aminteşti toate lucrurile frumoase prin care aţi trecut împreună. Cred că se va bucura...
I-am luat anul trecut niște căști rasta. Ideea cu scrisoarea îmi surâde. Mersi.
Normal că n-am de gând să îi fac un ornament de brad sau ceva de genul ăsta. Și da, știu ce îi place, însă, când să iau cadoul, nu e chiar așa de ușor.
Ai putea sa-i faci o carticica cu intamplari din viata lui puse pe versurile melodiei preferate(daca nu e una trista) sau chiar sa ii faci o carticica cu caricaturi si amintiri cu voi doi cred ca s-ar bucura mult de o amintire de la tine daca zici ca i-ai tot lut carti
Ii poti lua un album photo plin cu poze cu voi... din copilarie... prezent. momente frumoase ale vietii voastre impreuna, asta ar aprecia oricine indiferent de varsta.
Da, și eu m-am gândit la asta, și cred că ar fi un cadou drăguț. Mersi.
Cumparai the hobbit daca ii place sa citeasca http://bit.ly/1y0nt1N e la reducere de 50% si transportul este gratis
Ar fi chiar drăguț, dar nu sunt foarte talentată la scris versuri sau la desenat. Dar, oricum, interesantă idee, mersi.
Mersi, nu știam că e transportul gratuit, o să caut pe aici mai multe cărți.
Ar fi frumos sa ii iei toata colectia daca ii place seria. Adica The lord of the rings care e si ea la reducere de 50-60% dar totusi ajunge la o suma de 80-90lei toate
Http://www.okazii.ro/......a163246220
fara suparare eu cadouri din astea fac verilor si fratilor, surorilor
Având în vedere că eu am 14 ani, nu am de gând să îi iau un astfel de cadou.