Cumpara-i ceva ce sa tina minte, ceva simbolic, ceva ce o reprezinta. Poate o geanta, sau un accesoriu dragut, un medalion rafinat pentru un lantisor. Sau poate un inel simpatic. Daca bugetul iti permite poti sa-i cumperi o pereche de incaltari cool.
Ghideaza-te dupa ce ii place. Evita hainele, pentru ca nu poti sti cum arata pe ea sau daca o prind bine.
Ii poti cumpara si o ciocolata, dar pe aceasta o va manca si va uita repede de ea . De exemplu, o floare poate inlocui ciocolata, chiar daca asta nu tine foarte mult, mama ta cu siguranta va aprecia.
Sper ca te-am ajutat. La multi ani mamei tale!
Cati ani are? de ex: 30, cumpara 30 de trandafiri, si condu-te dupa culoarea ochilor, daca sunt deschisi ia trandafiri albi, daca nu, rosii
Ai putea sa ii faci cadou un ruj de la AVON, si sa-i iei o cana cu mesaj de ex pentru cea mai buna mama si o felicitare care s`a o cucereasca la final cu un buchet de flori:*:*. Succes:*
Pai eu am o colega care are verisoara reprezentanta la o firma de cosmetice si are un catalog si m-am gandit sa-i comand o crema sau un parfum (eu am banii mei stransi si de aia ii comand eu).De asemenea ii poti face ceva manual facut de tine, asta apreciaza cel mai mult o mama. Daca nu incearca sa te mai duci prin oras si sa-ti faci o idee si sigur vei gasi ceva care ii place mamei tale.Sunt diverse lucruri frumoase pe care i le poti lua cum ar fi o micuta statueta,flori,o cutie de bomboane, un parfum din oras care sa nu fie chiar scump, sunt multe alegeri.Succes!
Eu zic ca un lantisor de argint ar fi perfect! Si mamei mele ii plac lantisoarele.
Ciocolataa20 întreabă: