Ceva de make-up.
App. Nu e neaparat sa ii cheltui acum. Ii poti pastra pentru a-ti cumpara ceva fabulos.
Cred ca cel mai bine ar fi sa iti cumperi carti de citit...adica e foarte impoartant sa citesti sau daca vrei ceva mai interesant cumpara carti pe engleza si asa inveti mai bine engleza
Ce make-up trebuie la vârsta de 11 ani? Are tenul proaspăt, ochii sensibili. Lăsați machiajul pentru vârsta de 16-17 ani. Dar nici atunci. Ioi
Make-up? la 11 ani? eu nu am opta pentru asta, in loc as alege sa pun bratari, lantisoare
Pai totusi incepe scoala si ma gandesc la un ghiozdan sau la niste rechizite.Dar daca vrei poti lua niste haine!
A fost parerea mea. Am 16 ani si stiu ca multe fete incep sa foloseasca make-up-ul de la varsta asta. Youtube-ul e plin cu fetite de 10-11 ani care am produse profesionale, deja.
Carti, articole sportive (o minge sau o coarda de sarit), reviste
Mai bine ii strangi cand o sa ai mai multi si o sa ai mult mai multe variante
Cumpara-ti dulciuri sau jucarii sau haine. Daca vrei ii cheltui eu pentru tine.
30 lei: prezervative =)
10 lei: 2 ciocolati Milka
5 lei: punga de cereale
5 lei: o oglinda "portabila"
I ati niste cîrnați de pleșcoi, o bunătate, si invită o si pe distinsa Elna Udrea, la masă, Nuți domnule.
O brățară/ caiete/ ceva de îmbrăcat/ dulciuri/ elastice de păr, nu machiaj la vârsta asta! E puțin cam devreme :-)