Îi poți lua haine, știi ce ar putea să o încapă și n-o să fie greu să găsești ceva. Sau un joc pe care îl puteți juca împreună.
Și nah, nu e prea mare pentru jucării, încă e mică, i-ar plăcea. Ai putea să îi iei și un urs mare de pluș. Mare, adică oarecum cât ea de mare . Nu ar avea cum să nu îi placă. Mie mi-a luat unul prietenul meu și am 21, m-am bucurat ca un copil )
Stiu,adica si eu m-as bucura, am avut in vedere, papusi etc.adica are o gramada de jucarii si nu se joaca cu ele
sincer, si eu m-as bucura ca un copil, daca cineva mi-ar da un urs de plus
Pai incearca un play station, un wii, o bicicleta roz, o trotineta, o yoga ball(o sa ii placa sigur) un telefon, o chitara acustica roz pentru copii, niste casti de studio suporturi, rame, caseta de bijuterii, sau un animalut(hamster, iepuras, catelus, pisica, broscuta, pestisor)
Eu unei prietene i-am facut cadou o bratara personalizata cu un mesaj frumos gravat pe banut de inox si chiar i-a placut. Inoxul nu se innegreste si nici nu se deterioreaza in timp. Poti gasi multe modele pe pagina:https://www.facebook.com/eventsandgifts. Persoanelor dragi, in general, le place sa primeasca lucruri personalizate si care sa ramana amintire.
anonim_4396 întreabă: