Pai incearca un play station, un wii, o bicicleta roz, o trotineta, o yoga ball(o sa ii placa sigur) un telefon, o chitara acustica roz pentru copii, niste casti de studio suporturi, rame, caseta de bijuterii, sau un animalut(hamster, iepuras, catelus, pisica, broscuta, pestisor)
Îi poți lua haine, știi ce ar putea să o încapă și n-o să fie greu să găsești ceva. Sau un joc pe care îl puteți juca împreună.
Și nah, nu e prea mare pentru jucării, încă e mică, i-ar plăcea. Ai putea să îi iei și un urs mare de pluș. Mare, adică oarecum cât ea de mare . Nu ar avea cum să nu îi placă. Mie mi-a luat unul prietenul meu și am 21, m-am bucurat ca un copil )
Stiu,adica si eu m-as bucura, am avut in vedere, papusi etc.adica are o gramada de jucarii si nu se joaca cu ele
sincer, si eu m-as bucura ca un copil, daca cineva mi-ar da un urs de plus
Eu unei prietene i-am facut cadou o bratara personalizata cu un mesaj frumos gravat pe banut de inox si chiar i-a placut. Inoxul nu se innegreste si nici nu se deterioreaza in timp. Poti gasi multe modele pe pagina:https://www.facebook.com/eventsandgifts. Persoanelor dragi, in general, le place sa primeasca lucruri personalizate si care sa ramana amintire.
anonim_4396 întreabă:
Catricove10 întreabă:
Paulicass întreabă: