| irocku a întrebat:

ma duc la ziua unui coleg si habar nu am ce sa ii cumpar! ziua lui e sambata! sa nu imi ziceti parfum ca are destule! el e genu bogat si fitos! nu mai stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Andrei07565486 a răspuns:

Sau te duci la ziua lui si spui : Eu sunt cadoul tau, cand vrei sa ma deschizi acum sau mai tarziu; P

13 răspunsuri:
| xUnNimeniCelebru a răspuns:

Un cea.
Scz dar nu imi trece nimic prin cap straight face

| xUnNimeniCelebru a răspuns:

Un ceas*

| cok a răspuns:

Un bluzon, o pereche de blugii, depinde cati ani face!

| Andrei07565486 a răspuns:

Cumparai un breloc, o zippo, un bibelou cu o tabachera si scrumiera, ceva semnificativ, nu trebuie neaparat sa fie scump, pana la urma gestul conteaza

| GabiiHaș a răspuns:

O idee de la mama ce mergea grozav pe vremea ei:
o olita, in carre asezi un carnat+2 linguri de mustar.
a se consuma fata de invitati.
Pofta Buna!
crede-ma si eu am ras cand am auzit, dar daca zice ea ca mergea, inseamna ca si acum merge. rolling on the floor

| ゆい a răspuns:

Hey! Cam ce buget ai? Eu zic sa-i iei un ceas, depinde si de buget^_^ big grin.

| IoanaLoredana a răspuns:

Un suport de vinuri,un portofel frumos, bricheta, sabie pentru perete...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani.eu mereu fac asa! vezi sa fie minim 50 de lei, sa nu te faci de ras!
funda?big grin

| ZwNsv a răspuns:

Simplu pui niste bani(eu am 15 ani iar cand merg la ziua unui coleg ii dau 50lei intr-un plic) depinde daca e mai mare mai pui si tu acolo un 10 lei in plusbig grin

| Eveeee a răspuns:

Ceao. pai iai ceva semnificativ cv ce sa ii aminteasca de tinewinking gen lantisor k numele taw sau nu stiu cv de decor sau cauta uh cv in magazinul de cadouriwinking acolo sg gasesty cvwinking

| Chicaaau a răspuns:

1.o husa pentru telefon
2.o pereche de ochelari moderni
3.un pix sau un stilou "valoros"(nu conteaza cum arata stiloul, conteaza cum arata tocul, ti-o spun di propria experienta)
Am si eu un coleg la fel. Sper ca te-am ajutat!

| irocku explică (pentru cok):

15

| TeoTeo99 a răspuns:

Cumpara-i un skateboard daca stie sa mearga pe el sau daca nu cumpara-i un joc pe pc intre 1-2 mil