Nu functioneaza asa!
Easyboxul este o cutie de depozitare temporara, care nu face servicii de curierat si nici nu teleporteaza nicaieri in lume, ceea ce tu vinzi.
Tu trebuie sa chemi curierul acasa, sa preia ceea ce vinzi si sa duca la cumparator, sau sa mergi la posta cu pachetele gata facute si sa le trimiti la cumparatori.
Plata se face individual pentru fiecare pachet, de catre vanzator sau cumparator, daca asa te intelegi cu el, plata ramburs prin curier sau plata direct in contul tau bancar.
Eu cred ca poti si prin easybox. Scrie pe siteul lor ca "Sameday transportă de la locker la locker."
Las aici link-ul
https://www.vinted.ro/help/1218?access_channel=hc_topics
Da se poate. Cumparatorul alege easybox sau cargus.
Daca alege easybox tu ai 2 optiuni. Prima tiparesti eticheta de expediere sau a 2 varianta creezi unu digital ( e mai simplu). Aplicatia iti creaza un cod QR. Impachetezi coletul, mergi la easybox, scanezi codul generat, se deschide o usa, pui coletul fara eticheta fara nimic scris pe el. Cand vine omul sa preia coledul sa duca la destinatie el va printa eticheta pe colet.
Daca alege cargus trebuie sa gasesti cel mai apropiat punc de ridicare Ship&Go. Aceeasi lucru faci. Creezi un cod QR digital, mergi la punctul de Ship&Go. De obicei puncte de asemenea se gasesti la unele magazine, unde doamna scaneaza codul tau, pune o cod de bara pe coletul tau si e gata de expediat.
Nu, din cate vad eu pe platforma, doar se poate vinde si cumpara.
YoungScarecrow întreabă: