Ba copilule da' am zis eu ca ma duc machiata sau cu toace de 20 de cm sau cu fustita scurta? nu.eu am intrebat ce haine sa-mi iau poate gasesc niste idei dupa am intrebat ce rechizie.si dupa ce coafura.ce? cu coc te duci la discoteca. -.-'' dec daca nu stii sa raspunzi la intrebarile de mai jos numai rapunde de loc
Daca e pentru toamna îți poți lua un sarafan, sau o fusta cu o cămașa. La sarafan ar merge niste pantofi. La fusta ai putea încerca niste ghetuțe cu puțin toc dar nu chiar de iarnă.Pai, depinde de ce îți place. Daca îți plac serialele du-te la Carrefour in București si ia-ți etichete, caiete, coperți, stilouri cu vedete gen Violetă, Bafta Charlie, Selena Gomez. Daca nu îți plac du-te la o librărie obișnuită. Coafura nu trebuie safie in centrul atenției la fel si tu. Pentru a părea fata drăguță poți încerca doua codițe împletite. Haine, deocamdată nu mi-am cumpărat. Iar da, conversii sunt drăguți dar daca ești fata in prima zi ar merge niste pantofi sau sandale. Funda?
Ai 12 ani si nesimtirea sa te adresezi cu "ba copilule" necunoscutilor de pe net?
Numai incerca sa schimbi subiectul copilasSi tie sa-ti fi rusine comentatorule