Bine ai venit pe internet! Pentru prima oară aici?
Altă explicație nu găsesc pentru care un om nu ar fi în stare să găsească magazine online de țoale în anul 2024.
FashionDays, AboutYou, Zalando, Answear, Emag, Modivo, etc, etc, etc... Niciunul dintre astea nu-ți spune nimic?
Mda, mersi pentru sarcasm, se putea si fara. Iti dai seama ca am gasit si eu cateva din ele iar de pe Emag sigur nu ma apuc sa cumpar haine, ar fi culmea, am intrebat ca sa-mi raspunda oameni care cumpara des din unele magazine si nu au probleme nici cu retururi si nici cu calitatea, daca le spuneam si eu aici la unii ca pun intrebari la chestii care sunt la un Google distanta mai avea rost acest TPU?
TPU are rost pentru multe chestii.
Dar a întreba "unde pot să găsesc un hanorac" în condițiile în care internetul este absolut suprasaturat de reclame la magazine online de haine este ca și cum ai întreba "unde pot să găsesc Coca Cola" sau "de unde pot să cumpăr mere".
Mersi de mai multe optiuni, iti dau funda ca vad ca altii nu se mai obosesc sa raspunda.
Da bro dar pentru ca e ultra saturat nu inseamna ca multe din ele nu sunt siteuri fake sau nu au chestii de calitate, crede-ma ca am gasit destule magazine si romanesti si straine, dar ma asteptam la mai multe raspunsuri ca sa vad un patern sau daca mai multa lume imi repeta un magazin intelegi.
Este chiar atât de important un hanorac încât ai nevoie să faci un studiu de piața înainte să-l cumperi?
400 de lei o cârpă?
E ok, nu e nevoie sa cumperi si nici nu era pentru tine link ul.
Dar nu ma supar, sunt socata
Ca ce? ca unele haine de calitate sunt mai scumpe?
Hainele de calitate sunt mai scumpe, dar ăla e un hanorac nu cizme, geci, ghete e o cârpă din bumbac
Si ce? bumbacul nu poate fi de mai multe calitati? Croiala in sine nu poate fi de mai multe calitati? Ai purtat vreodata un hanorac de 70 lei vs unu de 400 lei sa vezi cum arata dupa 3 spalari, cum se aseaza pe tine samd?
Mare croială poate avea un hanorac într-adevăr? nu e o rochie, nu e o pălărie să necestie vreo tehnică specială. Am dulapuri întregi de haine, și hanorace la greu, la toate prețurile și nu merită să dai 400 de lei pe unul? 400 de lei sunt de investit într-o piesă vestimentară de alt fel, nu hanorace
Părerea ta.
Mersi, daca imi insirai mai mult de UN magazin era misto, dar tind sa fiu de acord cu Yurisa, mai mult de 200-250 maxim nu merita sa dai pe un Hoodie.