Acest lucru l-am pățit și eu acum abia mi sa actualizat comanda și scrie "budapest depot hub inbound " după câteva căutări abia a intrat in depozit iar outbond înseamnă ca a ieșit din depozit
Și mie tot azi, deși e a doua oara care intra și iese din depozit. Nu mi se pare normal mai ales ca pana acum nu am mai pățit asa ceva
Poate fii o întârziere am citit ca la mai multe persoane apare așa, sigur va ajunge curând
Și eu tot pățesc așa și nu știam ce se întâmpla. Pe net nu găsisem nimic. Am crezut ca e cv de la mine. Sper sa ajungă măcar pana la data stabilită ca limita
Nu cred ca mai ajunge. Cei de la Express One tot spun ca pachetul a plecat de la ei de zile bune și ca trebuie sa iau legătura cu Fan Courier după un cod de referință pe care mi l au dat. Culmea ca atunci când caut AWB Tracking îmi spune ca încă nu a fost coletul adăugat în baza lor de date. Mie una mi se pare imposibil de atâtea zile și cred ca l au pierdut
Buna! Ti-a mai venit cumanda? A durat mult? Sunt in aceeasi situatie si eu acum si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu
Multumesc
Am luat legătura cu cei de la Fan Courier și I am întrebat de ce nu mi au înregistrat comanda de atâtea zile și dacă o sa o mai livreze. Fix azi mi au răspuns și în același timp au înregistrat și comanda. Luni urmează sa o primesc.
eu am avut noroc si nu s-a intamplat, sper sa ajunga si la dvs cu bine
Bună. același lucru mi se întâmplă și mie și nu știu exact ce sa fac? Ma poți ajuta? Dacă ai reușit sa contactezi shein
Bună!
Va ajunge cel mai probabil deja ți-a ajuns...
De exemplu eu am dat comanda pe 24.06. si pe 05.07 m-am uitat pe statusul comenzii si este in România, așa că a fost destul de rapid...