| Cammmi a întrebat:

În urma unei comenzi de pe site-ul Shein de o săptămână este în Transit International depot Hub outbond. Menționez ca data estimativa de livrare a trecut. Va mai ajunge coletul? A mai întâmpinat cineva aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| Nico122344 a răspuns:

Acest lucru l-am pățit și eu acum abia mi sa actualizat comanda și scrie "budapest depot hub inbound " după câteva căutări abia a intrat in depozit iar outbond înseamnă ca a ieșit din depozit

13 răspunsuri:
| Fonk a răspuns:

Te asigur că nu vei vedea coletul.

| Cammmi explică (pentru Nico122344):

Și mie tot azi, deși e a doua oara care intra și iese din depozit. Nu mi se pare normal mai ales ca pana acum nu am mai pățit asa ceva

| Nico122344 a răspuns (pentru Cammmi):

Poate fii o întârziere am citit ca la mai multe persoane apare așa, sigur va ajunge curând

| BiancaIulia13 a răspuns (pentru Nico122344):

Și eu tot pățesc așa și nu știam ce se întâmpla. Pe net nu găsisem nimic. Am crezut ca e cv de la mine. Sper sa ajungă măcar pana la data stabilită ca limita

| Cammmi explică (pentru BiancaIulia13):

Nu cred ca mai ajunge. Cei de la Express One tot spun ca pachetul a plecat de la ei de zile bune și ca trebuie sa iau legătura cu Fan Courier după un cod de referință pe care mi l au dat. Culmea ca atunci când caut AWB Tracking îmi spune ca încă nu a fost coletul adăugat în baza lor de date. Mie una mi se pare imposibil de atâtea zile și cred ca l au pierdut

| Mickymicky a răspuns:

Buna! Ti-a mai venit cumanda? A durat mult? Sunt in aceeasi situatie si eu acum si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu
Multumesc happy

| Cammmi explică (pentru Mickymicky):

Nu. Ieri cei de la Shein mi-au zis sa mai aștept 7 zile

| Cammmi explică (pentru Mickymicky):

Am luat legătura cu cei de la Fan Courier și I am întrebat de ce nu mi au înregistrat comanda de atâtea zile și dacă o sa o mai livreze. Fix azi mi au răspuns și în același timp au înregistrat și comanda. Luni urmează sa o primesc.

| Mickymicky a răspuns (pentru Cammmi):

sad eu am avut noroc si nu s-a intamplat, sper sa ajunga si la dvs cu bine

| ___UwZV a răspuns:

Bună. același lucru mi se întâmplă și mie și nu știu exact ce sa fac? Ma poți ajuta? Dacă ai reușit sa contactezi shein

| Eftimie_Maria_Emilia_Izabela_ a răspuns:

Bună! A mai ajuns comanda?

| Anonimhack35 a răspuns (pentru Eftimie_Maria_Emilia_Izabela_):

Bună!
Va ajunge cel mai probabil deja ți-a ajuns...
De exemplu eu am dat comanda pe 24.06. si pe 05.07 m-am uitat pe statusul comenzii si este in România, așa că a fost destul de rapid...

| Marialuisa44 a răspuns (pentru Nico122344):

Și unde se afla acest depozit?