Aia ar purta-o ori pitipoancele, ori prostituatele.Si culmea ca are un pret mult prea mare pentru cat valoreaza. Nici daca ar fi gratis n-as lua-o!
Gaaahh imi ard ochiii...pare o fusta de barbie.este oribila si complet importiva oricarui trend vreodata existent
Bineinteles ca nu.merge cu niste ciorapei sau colanti cu un body dinacela apoi fustita, dar pentru balet. restul NU
Nu e oribila Bleah.crek daca asi vedeao in magazinul meu preferat nu as mai intra niciodata in viata mea in magazinul ala si apropo ti-as sugera fusta care ti-a sgerato anonimul ala...
Nu...pentru ca nu e stilul meu... daca tie iti place. e treaba ta. dar o sa dai impresia de o pitzi.
Never!
E prea roz pentru gustul meu-dar oricum, si daca ar avea alta culoarea nu ar fi ok din cauza materialului lucios si alunecos si a lungimii foarte scurte care o face nepotrivita in 90% din ocazii... din moment ce porti asa ceva e clar ca vrei sa iesi in evidenta...(stiti la ce ma refer )
singura salvare este sa o incadrati intr-o tinuta din elemente combinate... poate asa ii mai scade gradul de penibilitate...
parerea mea
E cam urata, sincer.
Daca vrei ceva de club si sa arate bine iti recomand fusta asta:
http://www.misspretty.ro/produs.php?c=1&sc=2&p=75
Nu sunt fata dar le am cu chestiile astea...E cam de pitzi...Ma rog e un stil prea exagerat de ''pisicuta''!
Rallu întreabă: