| IlincaSivanly a întrebat:

Neavand Sinsay la mine in oras, am dat comanda unor haine de acolo, si am dat la optiunea de a imi veni acasa, pentru ca ei au si varianta ridicarii comenzii din magazin. Comanda a fost data pe 6 aprilie, iar pe 7 am primit e-mail cum ca a fost si trimisa. La metoda de livrare scrie "Courier", nimic altceva, si ca trebuie sa ajunga in 4-6 zile lucratoare. In data de 13 m-am trezit cu doua apeluri nepreluate de la un numar, si am presupus ca era de la curier. Eu eram la tara atunci, asa ca m-am gandit ca nu are rost sa sun inapoi ca nu vor veni ei pana acolo, dar m-am gandit ca poate suna inapoi in alta zi, sau imi lasa un mesaj asa cum se procedeaza in mod normal, ar fi trebuit sa imi lase un mesaj cu cateva ore inainte sa ajunga. Stiti cumva pe unde a ajuns coletul meu si cum reusesc sa il recuperez?

3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Trebuia sa suni la acel numar si sa le explici situatie. De unde sa stie ei ca tu nu esti acasa si cand o sa fii acasa? Daca nu ai primit AWB-ul comenzii sa poti verifica online pe unde este singura sansa e sa suni si sa te interesezi... Cat mai repede, e posibil sa-l trimita inapoi daca te-au sunat de doua ori si nu ai rapsuns.

| IlincaSivanly explică (pentru CuriousStuff):

Am tot comandat de cativa ani diferite lucruri de pe net, si de fiecare data mi s-a trimis un mesaj inainte cu ora la care va ajunge. Asa mi se pare normal.

| CuriousStuff a răspuns (pentru IlincaSivanly):

Da, asa e normal insa se mai fac si greseli, si aia sunt oameni, e posibil sa fi uitat sa iti trimita mesaj.