Da... eu am pesti sunt linistiti adica sa nu te astepti sa te joci cu ei te linistesc daca te uiti la ei daca ai chef sa te joci ia-ti un catel sau o pisica. cu o soparla te dai mare... adica cine mai e ca tine :p cam asa stau treburile
Depinde ce marime are acvariul... ti-as recomanda DISCUSI sunt foarte foarte frumosi dar si scumpi... vreo 2 de aia iti ajung daca nu i-ati un camelon din carrefour de la animal planet aia
Cred ca mai bine iti cumperi pesti, sunt linistitori, nu plictisitori.si daca vrei sa iti cumperi guppy ia-ti cel putin 3 un masc si 2 femele.o sa se simta mai bine daca sunt mai multi si ai sanse mai mari de a iti face pui
Eu am avut o soparla de rasa Dragon Barbos, sau cel putin asa i-au zis aia de la magazin lui tata ), avea vreo 15 cm lungime si 5 cm latime, e greu sa intretii o soparla, mananca insecte, hranavie, trebuie sa cumperi soareci de laborator, adica aia albii, eu ii dadeam! Acum am pesti Guppy, am 14 pui, mi-au murit parintii, iti propun sa iti iei pesti, sunt linistitori, calmi, si daca iti iei pui poti sa te uiti in fiecare zii sa vezi cum evolueaza!
Buna si eu am avut de ales dintre un agvariu cu pesti si o tarantura:-s desigur ambele imi placeau si totusi am ales pesti \ si crede-ma este o alegere inteleapta, de fiecare data cand sunt stresata sau sunt intr-o dispozitie mai neplacuta...privesc pestii cum inoata linistiti:X si ma calmez...Iti recomand din suflet pesti