| anonim346575 a întrebat:

Sall vreau sa comand de pe okazii.ro niste gantere pot cumpara si daca am 16 ani? unde dau sa fac cont zice ca trebuie sa am 18 ani funda

Răspuns Câştigător
| junk1sta a răspuns:

Da, poti sa il refuzi, dar nu stiu daca il poti deschide inainte. Baga numele tau acolo si o sa fie ok. Ultima data cand mi-am comandat ceva prin curier nici macar nu mi-a mai cerut buletinul, m-a sunat cand era masina in fata blocului si doar m-a pus sa semnez. Uita-te pe la calificativele tipului de la care vrei sa cumperi. Daca are multe chestii vandute si majoritatea calificativelor pozitive, sunt sanse minime sa fie teapa. Dar daca sunt gantere, presupun ca o sa simti tu la mana daca are cutia 50 de grame sau 10 kg.

10 răspunsuri:
| Fikki a răspuns:

Poti comanda pe adresa unui adult si la primire platesti tu.

| Tibi1999 a răspuns:

Fa-ti 1 cont de 18 ani si comazi la 16? pe ei ii intereseaza sa-si ia banii deci poti

| junk1sta a răspuns:

Poti sa comanzi, sigur. Scrie cand iti faci cont ca ai 18. si Completezi cu adresa din buletin. Cand mergi la posta sa ridici pachetul si sa platesti ramburs, nu te intreaba nimeni nimic si nici nu conteaza.

| anonim346575 explică (pentru junk1sta):

Mie imi vine daca comand prin curier

| junk1sta a răspuns (pentru anonim346575):

Chiar si asa, este ca si cum ai cumpara de la magazin, nu te intreaba nimeni cati ani ai, scopul lor e sa faca cat mai multe schimburi. Doar o sa iti ceara buletinul ca sa nu ridice altcineva in locul tau, dupa care o sa semnezi ca ai primit coletul. Nimic legat de varsta.

Deci eu pot sa bag numele meu acolo si eu apoi le arat buletinul meu(celor de la curier) si nu e nici o problema? apropo am auzit ca pot refuza pachetul daca nu e ceea ce am comandat (adica ma gandesc eu poate ala incearca sa insele oameni )

?

Man u cati ani ai? si deci e k chair daca am 16 ani nu e nici o problema

| anonim346575 explică (pentru anonim346575):

Scuze am vrut sa scriu chiar

| junk1sta a răspuns (pentru anonim346575):

Eu am 20 si comand de pe okazii de pe la 16-17. Nu am avut niciodata probleme legate de varsta si, de fapt, nici cu ce am cumparat.