Stai linistit ca nu o sa iti mai vina, ba chiar daca ai ghinion ca mine o sa iti zica ca nu ai fost acasa si ca au dus coletul inapoi la expeditor in cazul nostru eMAG. Din cate stiu eu nu ai ce reclamatie sa le faci, eu le-am dat un email si am luat legatura personal cu ei dar degeaba. Imi pare rau.
Numele original este somedays, doar cineva a gresit la transcriere.
Pana la 1.03. 2019 iti va sosi (ei citesc data in format englez ).
Sunt sigur ca produsul este livrat. Insa..au fost zile de sarbatoare si zile libere iar produsul mai intarzie. Poti suna la eMag, ceri codul AWB al produsului livrat, apoi intri pe pagina celor de la Sameday, iti faci cont iar la eAWB bagi acel cod si afli unde este coletul in momentul respectiv.
https://www.sameday.ro/
Degeaba le faci reclamatie
o sa ti-o bage pe-asta cu sarbatorile si aia e...tu ramai in asteptare,ei si-au vandut produsul,si-au luat banii
daca vrei sa le-o coci si tu, si ai pus sa platesti ramburs, le refuzi coletul si le spui ca au depasit termenul de livrare
dar, tot pe tine cade, ca in viitor te vor tine minte (in baza lor de date) ca tepar
De obicei sunt seriosi dar si eu am patit odata sa intarzie doua saptamani.q
Stiu, contează firma de curierat, fratele meu a dat comandă de același lucru si i-a venit in 2 zile doar ca prin fan Courier