anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumparat o placa video de la un magazin online insa din pacate dupa cateva zile a inceput sa imi faca probleme si am trimis-o in garantie insa cand am scos placa din unitate am atins din greseala cu backplate-u placii video cooleru de la procesor si sa zgariat superficial cam 1cm.

Pe website la ei nu specifica conditiile garantiei in aceasta privinta insa as dori sa stiu daca aceasta poate fi anulata din cauza zgarieturii. Placa video urmeaza sa ajunga la ei in curand si in caz ca imi refuza garantia sa stiu daca acesta este motivul, chiar daca nu din cauza asta e placa defecta fiindca zgarietura nu a afectat decat estetica.

Mersi de ajutor.

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

De la ce magazin online ai cumparat? sa stim si noi poate ne ferim de ei, si ce probleme ai avut cu ea?

| Acl a răspuns (pentru EnvyU):

Magazinul momentan nu cred ca este problema insa faptul ca nu zice aproape nimic de conditiile de garantie....Placa video imi tot bloca sistemul cand ma jucam si am primit si vreo 2 BSOD. As dori totusi sa stiu din punct de vedere legal daca au dreptul sa imi refuze garantia din moment ce nu zic nimica si nu de alta dar sa nu ma fraiereasca dupa.

| n1n1o a răspuns (pentru Acl):

Sal, acum depinde de norocul care-l ai daca se observa intreadevar "zgarietura" sa-r putea sa-ti mai ceara niste bani daca nu atunci probabil o sa-ti returneze alta noua.

| EnvyU a răspuns (pentru Acl):

Totusi sunt curios ce placa video este si ce sursa ai, esti sigur ca putea sursa sa tina placa video?