| Sadboy11 a întrebat:

Salut, am cumpărat un TV din Auchan fizic, adică am fost la magazin la Auchan si am cumpărat un tv, in cat timp îl pot rambursa/returna? Nu mi place produsul și merge greu, merge cu lag, se misca greu, Care este timpul în care îl pot returna/rambursa?

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In 14 zile calendaristice poti returna orice produs, fara explicatii, daca este complet.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Dacă achiziționați un produs sau un serviciu online, prin telefon sau de la un vânzător la domiciliu (în termeni juridici, este vorba despre un „contract la distanță" sau un „contract negociat în afara spațiilor comerciale") aveți dreptul de a vă retrage. Aceasta înseamnă că puteți anula contractul în termen de 14 zile fără a furniza vreo justificare (așa-numita „perioadă de reflecție"). Pentru produse, aceasta înseamnă 14 zile de la data livrării, iar pentru servicii 14 zile de la data la care a fost convenit contractul. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare."

Ai de asemena dreptul la o garanție minimă de 2 ani din momentul în care ai intrat în posesia produselor.
https://europa.eu/......dex_ro.htm