Are cum. Chitanță primita când a plătit cheltuielile poștale. Numai expeditorul poate cere verificarea la posta, daca a ajuns la destinație sau nu. Nici postași nu sunt de încredere. Dar ca sa verifici daca expeditorul minte sau nu, cere numărul chitanței si data când a fost emisa, sau o poza a ei si sa o trimită prin posta electronica ca sa poti verifica la tine in județ daca a ajuns sau nu, având dovada chitanță. Daca expeditorul nu îți trimite poza cu chitanță si nu îți da nici numărul si data trimiterii plus taxa plătită înseamnă ca nu a trimis pachetul. Te asigur ca personalul de la posta județeana este de încredere. Dar trebuie sa ai dovada ca a fost expediat.
Mai bine du-te și întreabă, poate te pomenești cu el trimis înapoi. Îi cam doare undeva de treabă pe ăștia de la Poștă...
"colet prin posta ...am asteptat sa ma sune postasul "
asta nu se va intâmpla niciodată, fă-le tu o vizită
I am cerut chitanta, n a vrut sa dea pe motiv ca are prea multe si ca nu are timp sa se uite, a trimis inca o data pachetul, din asta eu inteleg ca nu l a trimis prima data altfel nu il mai punea acum daca era sigur ca l a trimis.Sa se piarda la posta coletul pe distanta de 120 km nu are cum.Deci concluzia e ca nu trimisese nimic.
Daca il trimitea el era interesat de acel pachet, chiar si in cazul in care ar fi pierdut chitanță, la posta unde l-a pus exista copie a chitanței. E clar ca nu l-a trimis.