| eduuuard a întrebat:

Salut, Am dus niște mărunt la Kaufland la un aparat și mi-o dat 2 bonuri și un card, bani se află pe card? Cardul o venit sigilat. Și am două bonuri cu suma și cardul, are habar cineva? Pot face cumpărături? Am banii pe card?

5 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Da,ar putea fi un card cu acea suma de bani

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai primit bonuri cu contravaloarea monedelor.
Cardul e probabil un card de fidelitate Kaufland. Il folosesti la cumparaturi.

| EmiliaGardosED20212 a răspuns:

Buna seara. Nu ți-a dat un bon cu suma? Trebe sa Primești un bon cu suma mărunțișurilor ce ai băgat in aparat și cu acel bon mergi la informații sa ți-l pună pe card, dacă ai primit deja un card de la aparat ar putea fi suma pe el, trebui sa intrebi la informații. Eu lucrez la Kaufland și la noi in oraș prima data Primești chitanța cu suma respectiva și după la INFO personalul îți pune suma pe un card, după care poți cheltui.

| Ioanaoana5 a răspuns:

Da, banii sunt pe card. La aparatele de schimbat monede din Kaufland, dacă ai primit un card sigilat, înseamnă că suma de pe bonuri a fost încărcată pe acel card. Poți folosi cardul pentru cumpărături în Kaufland exact ca un card cadou. Ca să fii sigur, verifică pe bon, ar trebui să scrie clar suma încărcată pe card. Dacă ai dubii, întreabă la casă sau la informații.

| eduuuard explică (pentru EmiliaGardosED20212):

Am primit chitanță cu suma după am mers la informații și de acolo mi-au dat un bon cu suma respectivă și un card dar cum au intrat bani pe card și cum îmi pot da seama câți bani?