| Petrisor_Mihai_Mangu_2002 a întrebat:

Salut
Am fost la Fan Courier pentru a trimite un colet pentru garantia unui produs, iar urmatoarea zi când sa il predea curierului deoarece cand am ajuns era deja aproape de inchidere și masina deja plecase, era prea tarziu, oricum, totul bine, ziua de maine, insemnand cea de marti, ieri, am primit AWB-ul, dar care n a funcționat si nici in momentul de fata nu funcționează, chestia e ca poate ori e trimis gresit, ori nu stiu. Eu de fel sunt foarte paranoic si ma streseaza de ma duc cu gandul la cele mai negre scenarii. Dar presupun ca coletul ar trebuie sa fie pe drum, sa fie totul in regula, in curs de livrare, nu? Adica na, as fi fost ok si fara AWB ca nu era neaparat sa verific da vad exact cand pleaca, cand ajunge, cand nu stiu ce si asa mai departe, adica eventual tot ar trebui sa se întâmple chiar daca nu pot verifica, ramane informat cu ceea ce se întâmplă. Totul ar trebui sa decurga normal chiar daca nu merge AWB-ul, nu? Ce credeți?
Ps. Nu stiu pe ce categorie sa pun subiectul asta, l-am pus le shopping, deci da

3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Adică nu îți merge, ce anume îți spune?

| Petrisor_Mihai_Mangu_2002 explică (pentru Hyperion7):

"AWB nu a fost gasit"

| Hyperion7 a răspuns (pentru Petrisor_Mihai_Mangu_2002):

Ar fi cel mai ok sa te duci din nou la sediu sau sa ii suni și să le explici neînțelegerea, pentru că na, ar fi cel mai ok așa