| AlexDorinel a întrebat:

Salut, am luat ceva de pe eMAG de Black friday pe la ora 12 ziua, am șanse sa-l primesc pana mâine? Sau depinde de noroc și s-ar putea sa-l primesc și saptamana viitoare?

9 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Mai degraba a doua.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Am făcut o comanda vineri seara și duminica dimineața mi-a livrat-o. Deci exista și șansă să o primești mâine sau poimâine dimineața.

Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Eu am facut comanda vineri la ora 10, si o primesc azi.

Din cate am vazut au fost cam 80.000 de comenzi pe ora, deci posibil sa primesti maine coletul, sau cel tarziu miercuri.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Absolut deloc! Îmi pare rău că nu îți pot arăta bonul! Nu mi-a trecut prin cap ca o sa livreze duminică, am dormit cu telefonul pe silențios și m-am trezit cu el la ușă. Dar te asigur ca nu fac nicio caterinca happy doar ți-am spus cum s-a întâmplat în cazul meu.

| siriusblack98 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Ba se livreaza mai nou. Si mie tot duminica mi-a livrat comanda de la eMAG, prin firma de curierat Sameday.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De Black Friday, foarte multă lume a comandat ceva. Ei au acelaș număr de salariați care trebuie să facă brusc față la de zeci de ori mai multe comenzi ca de obicei. Serviciile de curierat la fel. Astfel, nu este de noroc, este de sufocarea cu comenzi. Așa că s-ar putea să îl primești cândva în mod sigur.

Răspuns utilizator avertizat
| siriusblack98 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Cand cum si in ce fel nu mai conteaza. Important este ca se livreaza si duminica.